Cheetah! High Planes, 1/72
Postat 23 February 2008 - 12:15 AM
Ca avionica sint oarecum similare, au acelasi radar.
Motorul Kfirului e mai puternic, dar si avionul este mai greu.
Desi sigur e capabil, Kfirul Ecuadorian nu are rachete bvr, ci numai Python 3 si criminalul IV. Cheetah are si Darterul R care merge mai departe.
In rest...sint cam la fel.
Estetic vorbind...Cheetah e mult mai frumos, pe Kfir il strica priza de racire a motorului si fuselajul scurtat in spate, care-i da un aspect "neterminat"...parerea mea.
Motorul Kfirului e mai puternic, dar si avionul este mai greu.
Desi sigur e capabil, Kfirul Ecuadorian nu are rachete bvr, ci numai Python 3 si criminalul IV. Cheetah are si Darterul R care merge mai departe.
In rest...sint cam la fel.
Estetic vorbind...Cheetah e mult mai frumos, pe Kfir il strica priza de racire a motorului si fuselajul scurtat in spate, care-i da un aspect "neterminat"...parerea mea.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 23 February 2008 - 12:42 AM
Postat 23 February 2008 - 05:37 PM
e de-a dreptul formidabila ideea ta u o poza paralela a celor doua
din pdv estetic si eu inclin catre cheetah
oricum din punct de vedere constructiv nu prea imi expilc diferenta de pozitionare a prizelor de aer dintre cele doua modele-la israelian prizele incep chiar din dreptul cabinei(partea finala) iar la sud african sunt putin mai in spate
din pdv estetic si eu inclin catre cheetah
oricum din punct de vedere constructiv nu prea imi expilc diferenta de pozitionare a prizelor de aer dintre cele doua modele-la israelian prizele incep chiar din dreptul cabinei(partea finala) iar la sud african sunt putin mai in spate
Postat 27 February 2008 - 07:06 PM
A sosit ieri scaunelul MB.10, asa ca dupa ce i-am luat amprenta infractorului in cauciuc siliconic, l-am vopsit gri inchis (primul strat).
Pentru ca era cam pustiu pe acolo si se va vedea rau prin cabina vacuformata, am screciuit panoul din spatele scaunului, luind ca reper citeva poze close-up ale cockpitului.
Pentru ca era cam pustiu pe acolo si se va vedea rau prin cabina vacuformata, am screciuit panoul din spatele scaunului, luind ca reper citeva poze close-up ale cockpitului.
Postat 29 February 2008 - 12:28 AM