Cheetah! High Planes, 1/72
Postat 10 February 2008 - 01:42 AM
sper sa te ajut si sa nu iti dau ceva ce ai deja...
asta e un C7 dar cred ca nu sunt mari diferente
http://www.airliners.net/photo/Colombia---...Kfir/1157349/L/
asta e un C7 dar cred ca nu sunt mari diferente
http://www.airliners.net/photo/Colombia---...Kfir/1157349/L/
Postat 10 February 2008 - 11:56 PM
Asa....pina se usuca vopseaua pe cheetah, kfirul asteapta scaunul iar 50EV incepe sa ia forma:
Am modificat un pic prizele de aer, sa semene cu cele de 50, le-am vopsit si mascat. Am luat si niste canarduri de la un Kfir hasegawa, le-am scurtat 2 mm de la ambele capete.
Am modificat un pic prizele de aer, sa semene cu cele de 50, le-am vopsit si mascat. Am luat si niste canarduri de la un Kfir hasegawa, le-am scurtat 2 mm de la ambele capete.
Postat 11 February 2008 - 08:12 PM
misto de tot machetele , de/abia astept sa le vad gata
pentru mine sunt doua avioane cam exotice in sensul ca nu stiu multe despre ele asa ca intreb
din partea expozitiva a topic-ului am inteles de la 109 ca , virgula, cheetah ar fi un avion comparabil ca performante in lupta aeriana cu eagle-ul american
dar daca e asa de bun... ce i-o fi apucat pe sud-africani sa il schimbe cu gripen?
pentru mine sunt doua avioane cam exotice in sensul ca nu stiu multe despre ele asa ca intreb
din partea expozitiva a topic-ului am inteles de la 109 ca , virgula, cheetah ar fi un avion comparabil ca performante in lupta aeriana cu eagle-ul american
dar daca e asa de bun... ce i-o fi apucat pe sud-africani sa il schimbe cu gripen?
Postat 11 February 2008 - 08:42 PM
Pai pe scurt, celulele sint vechi. Multa lume se intreba de ce nu au upgradat Mirajurile F1 in loc de III. Se pare ca F1 erau la vremea aia in prima linie, implicate in razboi si astfel s-a hotarit upgradarea mai vechiului Mirage III care era "disponibil" in numar decent (~40).
Avionica si in general dotarile sint excelente, cel putin radarul ELTA M 2032 a fost considerat de pilotii israelieni ca net superior AN/APG-68(V)9-ului de pe cel mai nou avion din dotarea lor, Sufa (F-16 Adv. block 52).
Avionica si in general dotarile sint excelente, cel putin radarul ELTA M 2032 a fost considerat de pilotii israelieni ca net superior AN/APG-68(V)9-ului de pe cel mai nou avion din dotarea lor, Sufa (F-16 Adv. block 52).
Postat 12 February 2008 - 12:48 AM
1-0-9, la 12 Feb 2008, 00:04, a spus:
Eu am comandat la hobbyshop.cz hirtie de decal pentru inkjet. e ceva de genul 3-5 euro foaia A4.
Gata si decalurile, am mai facut ceva stenciluri:
decal2.JPG
Gata si decalurile, am mai facut ceva stenciluri:
decal2.JPG
mersi mult de sursa si keep up the good work!
decalurile designed in corel?
Postat 12 February 2008 - 07:42 PM