Pagina 1 din 1
panze de traforaj de unde?
Postat 08 January 2008 - 10:24 PM
Incearca pe la tarabele (daca sunt asa ceva prin Brasov) cu 'rusi'. Ei mai aduc asa ceva.
Ca tot e topicul deschis. Exista asa ceva si pentru metale? Eu mai am cateva pentru lemn, parca bunicul meu avea unele cu dinti mai mari pentru metale dar nu mai stie de ele.
Ca tot e topicul deschis. Exista asa ceva si pentru metale? Eu mai am cateva pentru lemn, parca bunicul meu avea unele cu dinti mai mari pentru metale dar nu mai stie de ele.
Postat 08 January 2008 - 11:44 PM
Eu am cumparat de la (se poate spune? )http://www.sierra.ro/ mai multe tipuri.Ai din ce alege
Postat 09 January 2008 - 10:09 AM
AdyAero, la 8 Jan 2008, 22:24, a spus:
...............................
Exista asa ceva si pentru metale? Eu mai am cateva pentru lemn, parca bunicul meu avea unele cu dinti mai mari pentru metale dar nu mai stie de ele.
Exista asa ceva si pentru metale? Eu mai am cateva pentru lemn, parca bunicul meu avea unele cu dinti mai mari pentru metale dar nu mai stie de ele.
Da, exista tot la Praktiker.
"la Practiker. cum intri in dreapta, langa cozile de topor."
Nu cred ca alea cu dintii mari de care zice bunicul (de panze zic ) erau pentru metale. In mod normal astea pentru metale sunt cu dinti mici (mai ales ca de obicei tai table si nu placi groase metalice).
Postat 09 January 2008 - 11:09 AM
Panze pentru metal se gasesc mai greu, si se deosebesc de cele pentru lemn prin dantura mica, uniforma si deasa, precum panza de bomfaier redusa la scara. De regula la Praktiker au mai mereu, ambele tipuri, cele pentru lemn in mai multe sorimente, (la raionul de topoare :)). In Bucuresti se mai gasesc la magazinele specializate pe scule de precizie/mecanica fina (la Unirea/Calea Calarasilor, Stirbei Voda, Obor, etc.) si la distribuitorii de scule Proxxon.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1