Partea aceasta de diorama reprezinta o exploatare forestiera intr-o zona montana, stancaraie, un drum serpuit,linia de mocanita, parau,podet de lemn,gramezi de rumegus,o platforma de incarcare a vagoanelor (neexecutata inca), copaci
Pt nivelarea de finete a terenului(dupa gustul meu) am incarcat cu glet obisnuit de constructii.Astfel in unele locuri grosimea stratului de glet este de cc 2 mm in alte parti am ajuns la cc 15-20mm fata de suportul de politiren.Am aplicat lavabil amestecat cu pigment maro pt stratul de baza, brut.Pt peretele stancos am folosit doua mteriale/tehnici de baza :spartura de caramida si stanci de ipsos turnate in matrite Noch.Totul s-a fixat cu glet.Am folosit materiale dedicate modelismului ca diverse ierburi si frunze Noch, Busch , trunchiurile de copaci (cei infrunziti) dar si materiale obisnuite de intrebuintari largi -ipsos, glet,tempera,polistiren,nisip,pietris.Alte materiale umile dar valoroase sint crengi de copac,praf cules din garaj(!!!),nisip marin.
Diorama nu e finalizata , va prezint o etapa intermediara deocamdata.Astept brazi realizati de Busch care vor fi plantati in zona de margine a platoului.pe masura ce mai avansez o etapa m importanta revin cu poze.Poate si cu poze m bune.
Astept critici si observatii
Aceasta postare a fost editata de alin105: 08 January 2008 - 09:07 PM