Sala costa, si cum spuneam: Daca nu ne duce punga, asta e. Schimbam sistemul si mergem din nou din carciuma in carciuma...
Ar mai fi o varianta: abandonam frecventa lunara si o facem trimestriala. Numai sa fie OK. Nici eu, asa cum au spus si altii, nu vin pentru ca..., nu lipsesc pentru ca.., Pur si simplu, atunci cand vin, imi face placere. Iar cand nu pot, ma oftic.
Raman la ideea "comunista" ca cotizatiei lunare, versus suma/participanti (pentru chirie). Restul - mancare si bautura - e absolut benevol. Atat cantitativ cat si calitativ. Si daca nu e nimic, nu mor! Ca nu vin de foame si de sete. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic...
Argumente pro taxa fixa (meschine si egoiste):
- sala costa -sa zicem - 400 de lei.
- daca exista 40 de cotizanti suma este de 10 lei de persoana.
- pentru 6 luni inseamna 60 de lei.
Altfel:
- vin la o intalnire unde ne strangem ~20 - trebuie sa dau 20 de lei.
- vin la urmatoarea intalnire, tot ~20 suntem - dau 20.
- vin si luna a treia si constat c-au venit 5 "fraieri" - trebuie sa dau 80 de lei.
- total pe 3 luni 20+20+80=120 lei
- mai vin si luna a patra?
Personal imi convine sa dau 60 de lei si, daca pot/vreau, vin sau nu de 6 ori. Treaba mea. Dar cand vin nimeni nu ma arata cu destu'.
Reusim sa adunam 2400 de lei (banii inainte ca la...) si 6 luni nu ne doare capu'? Merg pe ideea de 6 luni pentru perioada de toamna-iarna. Pentru celelalte 6 luni poate va exista o alta solutie.
Am zis n-am dat cu paru'...
Aceasta postare a fost editata de eugen: 24 January 2008 - 09:41 AM