Vreau sa reafirm ce am spus mai devreme....dar cu putina clarificare...ca iar v-am lasat singuri si ati dat-o in ... weathering!!!!
1.Olaf, eu eram de acord cu aceasta propunere a lui Daniel:
Citeaza
"...as vrea sa stabilim un lucru in public,de comun acord,pt urmatoarele ocazii in care v-om inchiria tot acolo.Cei care vin la intilnire cotizeaza cu suma de 20 lei pt chirie si materialele aferente :bauturi,pahare,servetele,etc..."
si aici se termina sprijinul meu pentru propunerea lui. Cu ceea ce vine ulterior nu sunt de acord in linii mari deoarece, daca ai bani de un Dragon (cel mai ieftin nu cade sub 20 RON) ai bani si de intalnire, si chiar (nomina odiosa) dupa cum spunea eugen, si de o cotizatie. Hobby-ul nu e ieftin, cata vreme iti permiti sa dai banii pe kituri, aftermarket-uri, vopsele si alte alea, poti suporta, sprijini si contribui la chestiile de genul asta. Faza cu "nu toti are, nu toti isi permite" cred ca poate sa cada...unii ne stim de ceva vreme si ne cam cunoastem posibilitatile, deci ... QED
2.EU NU SAR CU GURA. Nu am obiceiul sa SAR. Eu imi exprim o opinie. Daca vrei sa tac si sa nu mai zic nimic, se rezolva. Am crezut ca scopul forumului este sa exprimam opinii si idei din care sa existe un castig sau un beneficiu de informatie reciproc avantajos.
3.Chiar ma gandesc daca stiu despre ce este vorba, avand in vedere ca nu am lipsit la nici o intalnire in 2007 si 2006 si ca am fost unul dintre cei care am aplaudat sincer initiativa de a inchiria un spatiu neutru (nu in ultimul rand ca sa te mai scutim si pe tine si pe Daniel de deranj). Dar ma rog...poate s-a schimbat ceva intre timp, cat am lipsit eu la o intalnire...
4.
Citeaza
"Perfect, iti iei angajamentul ca de acum incolo sa vii la fiecare intalnire si sa mai gasesti inca 21 de indivizi care sa faca asta."
Asa ceva dupa cum bine stii e putin...himeric...Daca organizam botezul lui FW-190 sau nunta lui Bf-109 cu D.520, poate "gaseam" atatia "indivizi". Altminteri, sper ca de fiecare data sa avem "cvorum" de minim 21 de colegi machetisti care sa doreasca sincer sa participe, si care, vor sustine evenimentul prin cotizatie. La placinte inainte, la razboi inapoi, stiu si eu ca "e unii" care vine ca la .... 1 Mai in parcul Izvor, organizat de Vanghelie "Care este". Dar aici ori suntem transanti, ori tinem oarece evidente ...se poate discuta.
5.Gestul lui Eugen de a acoperi cheltuiala salii a fost un gest de o mare valoare morala. Pacat ca nu suntem mai multi asa.
6.Omule, parerea mea sincera este ca BOU nu esti. In schimb esti un ENTUZIAST MALADIV si IREMEDIABIL, si chiar un SUFLET MARE.
Citeaza
"VREAU SA VENITI LA INTALNIRE SI ACOLO SA DATI EXACT CAT CEILALTI. "
Perfect OK. Vii deci platesti. Nu suntem institutie de profit, nu facem afaceri, daca se depaseste necesarul la o intalnire (Doamne' Ajuta) surplusul se reporteaza...
7.
Citeaza
"Daca nu am altceva de facut si ma plictisesc, vin la intalnire. Daca am de batut trei cuie in casa trebuie musai sa o fac in a treia sambata." Sau o fi de la fapul ca nu am venit cu muraturi?"
Ma sa stii ca de la muraturi se trage
....in mod sigur toti stiam ca nu ai sa aduci si ne-am dat loviti. Sa zicem deci, ca lumea isi revenea (financiar si gastric) dupe "sarbuatorile de iarna"... Sa nu generalizam...
Desi unii stiu ca au avut mai mult de 3 cuie de batut pe acasa...mutari de mobile, apartamente noi...
Ca sugestie, cred ca cel mai util ar fi sa faci un calcul la fiecare intalnire si sa anunti cotizatia individuala, la final sau la o anumita perioada. Si ar fi de preferat sa se achite. Asa, de obraz...
8. cata m-a sunat si nu i-am putut ... raspunde. De acord ca nu putem obliga, dar aia care vin platesc. Sigur ca unii putem acoperi "gaurile", cata vreme nu au dimensiunea intregii sali (ha!) si cata vreme nu se repeta la nesfarsit. Altfel o platesc eu pe toata si va conferentiez despre "Efectul razelor de luna, asupra papucilor de guma". Iar la faza cu atrasul de atentie privind absenta, cred ca unii vor foarte mult sa se vada cu altii, si cand aia nu apar la "sedinta cu parintii" sunt putin dezamagiti
9.Bai cata, unde ai bagat ma atat ca esti mai slab ca mine...ma faci sa rosesc, am crezut ca aia mai grei (dan, cristi, sic!) o sa conduca clasamentul (ca Olaf am intels ca a lipsit)...si ecler cu bere...probabil ca erai constipat...
10.
Citeaza
"Aaa, daca nu vine Olaf, intalnirea e compromisa, nu are rost sa mai vin".
eu zic ca noi toti tinem la tine, dar sa nu exageram...
11.Zetule, cu 20 de lei pe luna iti iei 3 cutii de vopsea, sau o macheta mai slabuta, sau a 7-a parte dintr-un aerograf. Dar, oare numai atat iei tu pe luna ...? Primo, ne intalnim ca sa inchegam/dezvoltam/extindem/sedimentam/analizam/dezbatem hobby-ul si tot ce tine el! Secundo, achitam sala, ca altfel ne vedem la coada la lapte, sau la "sahisti in Cismigiu"! Terto, bem o bere (sa mearga vorba si daca nu conducem) si "ciupim" un mic, deoarece stam ceva ore pe acolo...'-)
Inchei spunand ca sunt perfect de acord cu Olaf (minune!?) si cu Daniel si cu toti cei care cred ca nu se mai poate sa vorbim si sa nu avem cuvant, unii sa zica si altii sa faca. La urmatoarea intalnire, la care voi fi prezent (din motive destul de bine intemeiate), adun eu cotizatia.
Cu aceeasi ocazie, va propun (celor cu adevarat interesati) sa discutam pasii care trebuie urmati pentru a face ca lucrurile sa mearga bine in aceasta comunitate - din punctul de vedere al intalnirilor. O sa incerc sa vin cu o agenda de discutii ca sa nu vorbim aiurea in tramvai, si macar 30' - 1h sa transam odata problema asta. Cine participa, e liber sa isi spuna parerea cu conditia sa nu fie OFF-TOPIC
Va doresc toate cele bune, "fir intins", cer senin, vopsea buna, chit fin, mana sigura, talent si chef....direct proportional cu numarul de machete ce il detineti!!!
Gabi
Aceasta postare a fost editata de FlyBoy: 23 January 2008 - 03:14 PM