FlyBoy, la 22 Jan 2008, 16:23, a spus:
Propunerea lui Daniel mi se pare mai mult decat adecvata.
Perfect, iti iei angajamentul ca de acum incolo sa vii la fiecare intalnire si sa mai gasesti inca 21 de indivizi care sa faca asta.
Ar fi bine sa nu sari cu gura inainte sa stii despre ce este vorba.
Inainte sa facem discounturi gravidelor, persoanelor cu copii in brate, militarilor in termen, detinutilor politici si revolutionarilor nu credeti ca ar fi bine macar banii de o sala sa îi strangem? Crios a strans 390 lei la ultima intalnire. Sala a costat vreo 430 lei parca (100 euro +tva, nu stiu exact ca inca nu mi-au dat factura si chitanta nu o gasesc acum). Eugen a dat 100 lei. Altfel s-ar fi strans doar 310 lei.
De la intalnirea din decembrie am un excedent strans pe care credeam ca il voi folosi sa acopar chiria in lunile de vara cand vor veni sub 20 de persoane. Nici nu imi inchipuiam ca voi acoperi deficitul de la intalnirea din ianuarie.
Si ca un bou perfect ce sunt ma interesam si de o inchiriere a salii pe tot anul. Si nu care cumva sa va aud acum cu "eu dau banii indiferent daca vin sau nu", "eu dau mai mult", etc. NU. VREAU SA VENITI LA INTALNIRE SI ACOLO SA DATI EXACT CAT CEILALTI.
Banii in plus i se vor restitui lui Eugen.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 22 January 2008 - 05:42 PM