Intalnire ianuarie ca sa zic asa
Postat 08 January 2008 - 12:05 AM
Dupa calculele mele pe 19.01.2008 e intalnirea din ianuarie. Ca sa continuam traditia stiu ca anul trecut i-am sarbatorit pe cei din ianuarie:Pavel, Danusmaximus, Wurger si Dani. Anul acesta deja am aranjat cu Pavel pentru suba si se pare ca o voi pierde deoarece trebuie stransa expozitia. Sala este libera. Vorbesc pentru inchiriere?
Postat 08 January 2008 - 10:49 AM
Sala de la Sphera (aia pentru care eliberai biletele la 25 RON) unde ai fost la ultima intalnire si suba de la Pavel din care ai mancat la ultima intalnire. Unde ti-e bre semnatura cu ninja ca era originala?
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 08 January 2008 - 10:50 AM
Postat 14 January 2008 - 11:08 AM
Pai eu nu sunt sarbatorit. Eu sunt sarbatoritor. De meserie. Daca ninge zdravan pana vineri vin, daca nu, tot vin, dar il beau la Alba cu alexie. Deocamdata sunt multe necunoscute (si nici una blonda). Ce stiu sigur este ca eu vreau sa plec vineri si ZMare e dispus sa doarma pe bancheta din spate pana la Sebes.
6 x 0.75l (iau in calcul varianta pesimista) = 4.5l Feteasca Neagra, cunoscandu-va nu este nici o problema, o sa mai prind din ea la intalnirea din februarie
6 x 2l (varianta optimista) = 12 l cunoscandu-va, o sa o mai prind din ea la intalnirea din decembrie (intre timp vine vara si o sa beau alb)
6 x 0.75l (iau in calcul varianta pesimista) = 4.5l Feteasca Neagra, cunoscandu-va nu este nici o problema, o sa mai prind din ea la intalnirea din februarie
6 x 2l (varianta optimista) = 12 l cunoscandu-va, o sa o mai prind din ea la intalnirea din decembrie (intre timp vine vara si o sa beau alb)
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 14 January 2008 - 11:12 AM
Postat 16 January 2008 - 08:15 PM
Eu vorbeam de Wurger,ca e sarbatorit.Deci, azi am primit vinu.Simbata ora 12, 30 buc pizza, de 3 feluri, vor sosi la locul distractiei.Dupa acea 30 eclere de ciocolata,coniac,votca,.....Vedem diorame,cumparam machetele colegului Razvan Nicola,din Constanta,discutam,ridem si ne simtim bine...Si evident dam cadouri lui Pavel si Wurger.
Postat 18 January 2008 - 11:03 PM
Postat 19 January 2008 - 08:31 PM
S-a mai terminat inca o intalire ... la Bucuresti pentru ca in timp ce noi ne dadeam pe scaune, altii strangeau expozitia de la Alba, expozitie care s-a incheiat cu succes.
Intalnirea a fost predominata de serbarea celor care in luna ianuarie isi serbeaza ziua de nastere asa ca le urez inca o data in numele intregii comunitati - La Multi Ani, iubitii nostri prieteni indiferent unde v-ati afla!.
A fost superb! Poate ca unii s-ar gandi ca ne-am tinut de chefuri. Ei bine asa a si fost ... sarut mana fetelor! Glumesc!
Fireste ca ne-am simtit bine impreuna chiar daca Feteasca Neagra pentru Olaf s-a baut fara Olaf.
S-a mancat, s-a baut, s-au stiudiat machete si kituri, s-a vizionat lucrarea "Retreat" a carui autor este Alguhan si pe care Danusmaximus a primito cadou de ziua lui ... frumos, frumos!
Pe langa cei ai nostrii, cu draga inima s-a aflat printre noi si conducerea forumului modelism.info.ro cu care am semnat "verbal" un pact de sprijinire reciproca in promovarea si dezvoltarea modelismului atat cat ne va sta in puterile hobbystice.
Inchei cu cateva poze cu personaje si machete (inclusiv RC)
Bafta!
Intalnirea a fost predominata de serbarea celor care in luna ianuarie isi serbeaza ziua de nastere asa ca le urez inca o data in numele intregii comunitati - La Multi Ani, iubitii nostri prieteni indiferent unde v-ati afla!.
A fost superb! Poate ca unii s-ar gandi ca ne-am tinut de chefuri. Ei bine asa a si fost ... sarut mana fetelor! Glumesc!
Fireste ca ne-am simtit bine impreuna chiar daca Feteasca Neagra pentru Olaf s-a baut fara Olaf.
S-a mancat, s-a baut, s-au stiudiat machete si kituri, s-a vizionat lucrarea "Retreat" a carui autor este Alguhan si pe care Danusmaximus a primito cadou de ziua lui ... frumos, frumos!
Pe langa cei ai nostrii, cu draga inima s-a aflat printre noi si conducerea forumului modelism.info.ro cu care am semnat "verbal" un pact de sprijinire reciproca in promovarea si dezvoltarea modelismului atat cat ne va sta in puterile hobbystice.
Inchei cu cateva poze cu personaje si machete (inclusiv RC)
Bafta!