Pagina 1 din 1
Fw-190 inmatriculare ARR decal Kora 1/72
Postat 07 January 2008 - 11:04 PM
Citeaza
Ma intreb ce poze exista in sprijinul acestei versiuni de inmatriculare ....
Presupun ca din poza de mai jos sau inspirat.
Citeaza
Insa parca nu se vedea 9 ala rosu, facut de mana.
Se vede ceva acoperit acolo presupun cu verde (nu rosu) dat cu pistolul de vopsit, nu cred ca este un "9"
Postat 07 January 2008 - 11:12 PM
E facut in vechea traditie Kora... Eu zic sa ignorati coala asta. Erorile de interpretate nu sunt nici pe departe cea mai mare problema. Calitatea execrabila a decalurilor (culorile sunt foarte spalacite si decalurile se dezintegreaza in apa) este mai ingrijoratoare.
Radu
Radu
Postat 07 January 2008 - 11:34 PM
Pe langa FW190 cei de la Kora au scos in 2007 mai multe decaluri 1/72 si 1/48 (insotite de piese din rasina) pt mai multe av ARR.
Bf 108
Fi 156 Storch
Ju 88 A4
Eu am luat decalurile pt Bf108 1/72 si sincer nu prea sunt multumit de ele.
Pare a fi ceva de genu "Home Made" pe vreo foaie de decal A4, taiate si distribuite ...
Insemnele trebuiesc decupate deaoarece acea pelicula transparenta din jurul insemnelor este pe toata foia, galbenul si albastrul sunt de nuanta deschisa. Nu am folosit inca decalurile dar sper sa nam probleme la aplicare.
Piesele de rasina sunt acceptabile.
O fi fost "9" inainte de a fi acoperit, de asemenea ei dau un "1" inaitea crucii, eu cred ca tot ceva acoperit este.
Bf 108
Fi 156 Storch
Ju 88 A4
Eu am luat decalurile pt Bf108 1/72 si sincer nu prea sunt multumit de ele.
Pare a fi ceva de genu "Home Made" pe vreo foaie de decal A4, taiate si distribuite ...
Insemnele trebuiesc decupate deaoarece acea pelicula transparenta din jurul insemnelor este pe toata foia, galbenul si albastrul sunt de nuanta deschisa. Nu am folosit inca decalurile dar sper sa nam probleme la aplicare.
Piesele de rasina sunt acceptabile.
Citeaza
totusi, arata a 9 ... nu stiu culoarea exact, dar 9 cred ca e ...
O fi fost "9" inainte de a fi acoperit, de asemenea ei dau un "1" inaitea crucii, eu cred ca tot ceva acoperit este.
Aceasta postare a fost editata de Mgc151184: 07 January 2008 - 11:36 PM
Postat 08 January 2008 - 07:41 AM
Postat 22 January 2008 - 10:11 PM
IMI VINE A PLINGE SI DUPA MACHETELE RUSESTI CARE LE GASEAM IN 82.83 PE PIATA AL;EA EST GERMANE ERAU PARFUM ERAU O FINETE ''DESAVIRSITA'' DAR ASTEA CHIAR SI IN POZE IMI PROVOACA CONVULSI . PARCA DUPA 23 AUG NU SE TRECUSE TOTAL PE SCHIMBAT COCARDA CARE ERA CU CRUCE ASA A RAMAS PINA LA DAT JOS SINGURUL ELEMENT SCHIMBAT ERA DUNGA DIN GALBEN CARE ERA CONSEMN DE AVIATIE IN AXA IN ALB ,ZIC SI EU DIN CE IMI ADUC AMINTE,SI APROPO DE UNDE MAI GASITI MACHETE DASTEA CA VREAU SI EU DAR NU LA SCORURI DE GIGACALORII
Arata acest topic
Pagina 1 din 1