Forum Machete,Modelism,Hobby: Carduri bancare - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carduri bancare pt. cumparaturi in strainatate

#41 Useril este offline   balki 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 12-August 06

Postat 08 November 2007 - 11:12 AM

am card de debit de la BCR(card de salariu). Cardul este visa electron, e foarte important sa fie electron pt cumparaturi online (asa au zis cei de la banca) daca nu este electron nu se pot face cumparaturi online. Am cumparat cu el biletete de avion, am platit prin paypal diverse servicii, am achizitionat cd-uri, tricouri de afara.

#42 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 08 November 2007 - 02:52 PM

Vezi postareabalki, la 8 Nov 2007, 11:12, a spus:

am card de debit de la BCR(card de salariu). Cardul este visa electron, e foarte important sa fie electron pt cumparaturi online (asa au zis cei de la banca) daca nu este electron nu se pot face cumparaturi online. Am cumparat cu el biletete de avion, am platit prin paypal diverse servicii, am achizitionat cd-uri, tricouri de afara.

Salut,
Poate vorbeau de cardurile emise de BCR. Merg foarte bine si Mastercarduri sau Visa Clasic. Totul este sa ai precedentul cu fiecare card. Citeva exemple sunt chiar in acest topic si merg foarte bine de multi ani.
Eu mai demult cind am incercat cu un Visa Electron mergea la foarte putine situri unde trebuia sa fie explicit sigla Visa Electron la mijloace de plata. Probabil intre timp merg la mai multe, cele spuse de tine stau marturie.
Spor,
Bill

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul
0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi