Forum Machete,Modelism,Hobby: LE SOLEIL ROYAL in constructie - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LE SOLEIL ROYAL in constructie

#21 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 21 April 2008 - 08:20 AM

Poate ar fi fost bine daca foloseai panzele ca sablon si decupai altele din panza adevarata. Alea arata cam tepene si mult prea curate. Zic si eu.....

#22 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 21 April 2008 - 10:15 AM

Vezi postareawurger, la 21 Apr 2008, 09:20, a spus:

Poate ar fi fost bine daca foloseai panzele ca sablon si decupai altele din panza adevarata. Alea arata cam tepene si mult prea curate. Zic si eu.....

mie imi plac si astea pentru ca sunt intinse

Aceasta postare a fost editata de tgr: 21 April 2008 - 10:15 AM

#23 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 21 April 2008 - 10:22 AM

Vezi postareawurger, la 21 Apr 2008, 09:20, a spus:

Eu asa am facut pentru Le Gladiateur si nu a fost chiar asa multa munca,plus ca arata mult mai natural pe nava.
Manevrele le poti face si cu ata care se foloseste la coaserea talpilor pantofilor (e mai matasoasa putin),insa are avantajul ca nu se mai intinde in timp,si de obicei e intr-o gama larga de culori.O gasesti prin talciocuri si nu are scame deloc.
Daca vrei,intra pe galeria mea si vezi despre ce e vorba.
Atele mai cu scame se mai pot curata trecand usor firul deasupra flacarii de la aragaz,se vor arde doar firisoarele mici.Atentie insa la temperatura !

#24 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 21 April 2008 - 04:50 PM

Florine, faci tu cum faci da-ti iese.
Desi nu e stilul meu, lucrezi curat ceea ce nu-i neaparat rau.
Tare ma bucur ca ai postat aceasta lucrare si poate mai convingi ceva ieseni (gen Yety :hi: ) sa posteze si ei din lucrarile lor chiar cu riscul sa nu scrie nimeni in topicele lor :bad:.
Felicitari si ...

Bafta!

#25 Useril este offline   jeli 

• Membru senior
  • Postari: 361
  • Inregistrat: 06-March 09

Postat 06 March 2009 - 10:15 PM

va salut cu respect,si bine v-am gasit.referitor la culoarea tunurilor,imi permit sa vin si eu cu doua metode de colorat.prima ar fi folosirea unei solutii  speciale de colorat alama.cu solutia asta culoarea tunurilor iasa exact cum erau tevile pe vremuri.nu stiu inca cum  se pun pozele dar cind voi afla am sa pun si citeva poze cu aceasta solutie.costa cam 8 euro sticluta de 100  de grame.eu cu 50  de grame am colorat 108 tevi  de tun pt nava san felipe.  
  o alta metoda ar fi cea cu crema neagra de ghete.aceasta metoda este la indemina oricui si este foarte ieftina,incalziti teava de tun pina se inroseste,apoi o bagati in crema de ghete solida.(nu incercati cu crema de ghete lichida ca nu merge).lasati teava pret de citeva minute(2-3 minute)si apoi o stergeti cu o cirpa moale fara sa apasati pe teva prea tare.rezultatul este super.la metoda cu crema este indicat sa nu lucrati in casa sau in spatii inchise.se face ceva fum si un miros destul  de deranjant.in cazul in care piesa nu este acoperita uniform bagati teava in crema rece apoi incalziti-o usor.in cazul ambelor metode este indicat sa degresati tevile innainte de colorare.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi