LE SOLEIL ROYAL in constructie
Postat 06 January 2008 - 02:44 AM
Dupa atatea sarbatori, mancare, si discutii de genul "viitorul ........ si la ce scare e jucaria" cred ca e timpul sa mai postam si ceva lucrari, mai ales la MARINA.
Le Soleil Royal kit de la Heller 1/100.
Foarte frumos modelul, corabia, dar nu prea pot sa spun acelasi lucru despre kit......bavuri destule, unele piese contorsionate mai ales cele mari, care trebuiesc ajutate serios ca sa se imbine perfect, iar planul destul de saracacios, cu desene care lasa de dorit.........intr-un cuvant KIT HELLER.....prietenii stiu cum e.....un kit Heller
corabia este inca in lucru dar cateva poze cu ea, cred ca nu strica....
Le Soleil Royal kit de la Heller 1/100.
Foarte frumos modelul, corabia, dar nu prea pot sa spun acelasi lucru despre kit......bavuri destule, unele piese contorsionate mai ales cele mari, care trebuiesc ajutate serios ca sa se imbine perfect, iar planul destul de saracacios, cu desene care lasa de dorit.........intr-un cuvant KIT HELLER.....prietenii stiu cum e.....un kit Heller
corabia este inca in lucru dar cateva poze cu ea, cred ca nu strica....
Postat 06 January 2008 - 05:58 PM
Toate vopselele folosite de mine la corabie sunt de la Model Master si sunt mate (flat) , mai putin gold-ul care e folosit la dantelarie, si tot de la Model Master este, iar pentru tevile de tun am folosit pasta metalica bronz de la Agama. Acesata am diluat-o cu cateva picaturi de petrosin si am pus in aerograf.... procedeul asta nu mai necesita lustruire, cel putin culorile gold, cupru si bronz, alte culori nu am testat
Postat 09 January 2008 - 08:49 PM
Fale din panza, Corsare ca oricum arata mai bine decat alea vacuformate.
Imi place ce ti-a iesit pana acum. Ar fi interesant daca ai accentua demarcatia dintre scandurile de pe zona galbena cu niste spalari cu "umbra arsa".
La tevile tunurilor poti face o pensulare semiumeda cu negru astfel incat negru sa devina oarecum predominant.
Felicitari pentru splendida munca de pana acum. Sunt convins ca si la final va arata cel putin tot atat de bine.
Bafta!
Imi place ce ti-a iesit pana acum. Ar fi interesant daca ai accentua demarcatia dintre scandurile de pe zona galbena cu niste spalari cu "umbra arsa".
La tevile tunurilor poti face o pensulare semiumeda cu negru astfel incat negru sa devina oarecum predominant.
Felicitari pentru splendida munca de pana acum. Sunt convins ca si la final va arata cel putin tot atat de bine.
Bafta!
Postat 11 February 2008 - 10:42 PM
Crios, placerea va fi si de partea mea, ai PM cu nr. meu de telefon si eu am sa vad poate mai merge careva din ieseni la un suc........
Z-mare stiu cum e cu atele si cu scamele, dar am un procedeu simplu de a rezolva situatia, si anume : dupa ce am pus toate atele fac un ceai concentrat de ceai negru.... ...sau o solutie diluata de umbra arsa pe care dau atele si asta e in functie de culoarea pe care vreau sa-mi fie atele
Z-mare stiu cum e cu atele si cu scamele, dar am un procedeu simplu de a rezolva situatia, si anume : dupa ce am pus toate atele fac un ceai concentrat de ceai negru.... ...sau o solutie diluata de umbra arsa pe care dau atele si asta e in functie de culoarea pe care vreau sa-mi fie atele
Aceasta postare a fost editata de corsar: 11 February 2008 - 10:51 PM
Postat 21 April 2008 - 07:52 AM
Frumoasa corabie,frumoasa lucrare.Intr-adevar kiturile Heller(la corabii ma refer)nu exceleaza.Eu am incercat "Le Superbe" si m-am oprit si-l mai am si pe "La Belle Poule" si la asta am renuntat de tot.
Al tau "Soare Regal"este o lucrare mai complexa si sa sti ca-mi place.
Al tau "Soare Regal"este o lucrare mai complexa si sa sti ca-mi place.