Pagina 1 din 1
Primul pe 2008 Mastercraft Su-22M 1/72
Postat 05 January 2008 - 05:57 PM
Am mai terminat un kit inceput cu mult timp in urma.
Imi place mult silueta lui M2, e foarte agresiv. Din tarile arabe, numai Libienii l-au avut in dotare (ma rog, si Afganii, dar la ei era argintiu), asa ca n-am prea avut de ales la inmatriculare. Ca inspiratie am avut o poza din Squadron (Fitters in Action). Numerele sint facute acasa la imprimanta. Am folosit la greu pastele metalice de la Agama...
SCF3174.JPG]
SCF3179.JPG]
Imi place mult silueta lui M2, e foarte agresiv. Din tarile arabe, numai Libienii l-au avut in dotare (ma rog, si Afganii, dar la ei era argintiu), asa ca n-am prea avut de ales la inmatriculare. Ca inspiratie am avut o poza din Squadron (Fitters in Action). Numerele sint facute acasa la imprimanta. Am folosit la greu pastele metalice de la Agama...
SCF3174.JPG]
SCF3179.JPG]
Postat 05 January 2008 - 06:25 PM
1-0-9, la 5 Jan 2008, 17:57, a spus:
Am mai terminat un kit inceput cu mult timp in urma.
DSCF3172.JPG DSCF3173.JPGSCF3174.JPG]
DSCF3175.JPG DSCF3178.JPGSCF3179.JPG]
DSCF3172.JPG DSCF3173.JPGSCF3174.JPG]
DSCF3175.JPG DSCF3178.JPGSCF3179.JPG]
Arată foarte bine. Nu ne spui cāte ceva despre construcţie, vopsire...
Postat 05 January 2008 - 09:03 PM
Acu e gata -gata, i-am mai facut 2-3 panouri dielectrice si antenutze.
Kitul e de fapt SU-20/R Last Flight de la Parcmodels
In cutie, pe linga botul normal se gaseste si boticul cu telemetru laser. Pentru a-l face Libian, a trebuit sa-i fac o extensie la deriva si ar fi fost frumos sa-i modific toata partea din spate a fuselajului. Variantele de export aveau motor Tumanski, ca de Mig 23, care era un pic mai grosutz .
Vopsirea am facut-o cu emailuri Humbrol si paste metalice Agama, folosind tot Patafix.
Bombele si lansatoarele sint din cutia cu maimutze.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 05 January 2008 - 09:35 PM
Postat 08 January 2008 - 03:31 PM
Pentru ca banuiesc ca serialul "Su-17/20/22" ( produs de studioul "Machete pe banda" al lui 1-0-9) va cotinua, m-am gindit sa postez urmatoarele doua ,pe care le-ar putea folosi in caz ca ar vrea sa faca si variante ale avionului folosit intr-una din tarile ex-comuniste...Deci:
POZA 1:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1