Revista Modelism 6/2007 (107)
Postat 05 January 2008 - 01:38 PM
Cum nu am gasit un topic cu nr. 6/2007 al revistei m-am gandit sa il incep eu.
Din cuprins: Editorialul ( de rigoare)
Astra Sesefschi
Fotoposta Redactiei (rubrica noua)
T 38 Praga
Fokker E.III/E.IV
Cabotierul Sulina
Tractiunea Animala in Wehrmacht
Premiile revistei pe 2007
Cititorii construiesc
nelipsitele reclame
Doua postere cu calendar pe 2008 iar pe verso planurile avionului ASTRA si a cabotierului Sulina.
P.S. Vreau sa anunt carcotasii care mi-au spus ca revista Modelism e imposibil de gasit la chioscurile de ziare din provincie ca am camparat-o de la un chiosc din Braila
Postat 05 January 2008 - 07:35 PM
Postat 05 January 2008 - 07:52 PM
TAZ, la 5 Jan 2008, 19:42, a spus:
Ceea ce este o mare minciuna. Nu au cum sa ramana cu ea ca primesc doua sau trei exemplare si de la un numar la altul se vinde sigur.
Postat 05 January 2008 - 09:57 PM
Ma refeream la revista MODELISM...poate ca nu am fost prea explicit
Postat 06 January 2008 - 10:39 AM
DragosP, la 5 Jan 2008, 13:38, a spus:
Nu e vorba de nicio carcoteala. Efectiv revista nu se gaseste in aproape nicio localitate. Sa avem pardon, cu o floare in Braila nu faci distributie ...
Si cum zici Z-mare, iarasi da cu bata in balta ?! Probabil e pamflet, nu ?!
Postat 06 January 2008 - 11:09 AM
Blue-Max, la 6 Jan 2008, 10:39, a spus:
DragosP, la 5 Jan 2008, 13:38, a spus:
Nu e vorba de nicio carcoteala. Efectiv revista nu se gaseste in aproape nicio localitate. Sa avem pardon, cu o floare in Braila nu faci distributie ...
Si cum zici Z-mare, iarasi da cu bata in balta ?! Probabil e pamflet, nu ?!
Postat 06 January 2008 - 07:22 PM
Postat 06 January 2008 - 07:36 PM
eugen, la 6 Jan 2008, 19:22, a spus:
Asa-i, mai bine nu il mai puneau. Personal nu ma atrage navomodelismul dar strica firma "planurile" respective.
Postat 07 January 2008 - 01:59 PM
Intr-adevar, este o problema cu distributia revistei in tara;nici eu n-o mai gasesc, la mine in Onesti ,de ceva vreme si am "pile" la jumatate din chioscurile de difuzare a presei din oras !! Noroc ca am ambii copii in Bucuresti si mi-o cumpara ei . Nu am vazut ultimul nr., dar subscriu la multe din criticile voastre la adresa revistei!! Una peste alta trebuie remarcat ca , in acest moment, e singura rev. de profil din tara si supravietuieste de peste 20 de ani ,cu toate "chiftelele" din ea,ceea ce e remarcabil ,mai ales ca pe vremea lui "Ceasca" era ca o candela singuratica pt. multi dintre modelisti!! Bineinteles c-ar fi excelent daca ar avea concurenta pe piata dar,deocamdata, n-o are si asta ar fi si o explicatie pt. "dilutia" subiectelor si extensia spatiilor de reclame din ea...In conditiile actuale, cred ca nu ne ramine altceva de facut decit s-o digeram asa cum e,fara sa ne urcam pe pereti ,si sa speram ca va mai apare si ceva mai bun !! Bafta tuturor, ALI. ...
P.S. Sunt f. curios sa vad planurile cabotierului, sa le "circotesc" si eu nitel, mai ales ca,la baza ,sunt un pasionat de marina, "virusat" ulterior si de aviatie...!!
Postat 07 January 2008 - 02:54 PM
Ali_baba, la 7 Jan 2008, 13:59, a spus:
Una peste alta trebuie remarcat ca , in acest moment, e singura rev. de profil din tara si supravietuieste de peste 20 de ani ,cu toate "chiftelele" din ea,ceea ce e remarcabil ,mai ales ca pe vremea lui "Ceasca" era ca o candela singuratica pt. multi dintre modelisti!! Bineinteles c-ar fi excelent daca ar avea concurenta pe piata dar,deocamdata, n-o are si asta ar fi si o explicatie pt. "dilutia" subiectelor si extensia spatiilor de reclame din ea...In conditiile actuale, cred ca nu ne ramine altceva de facut decit s-o digeram asa cum e,fara sa ne urcam pe pereti ,si sa speram ca va mai apare si ceva mai bun !! Bafta tuturor, ALI. ...
P.S. Sunt f. curios sa vad planurile cabotierului, sa le "circotesc" si eu nitel, mai ales ca,la baza ,sunt un pasionat de marina, "virusat" ulterior si de aviatie...!!
Da , din pacate e singura. Parca dl. Craciunoiu publica revista pentru el. Eu cred ca s-ar rezolva multe probleme daca dl. Craciunoiu ar arunca o privire pe forumuri si ar asculta sugestiile cititorilor. Toata lumea ar avea de castigat. Si mai cred ca daca ar mari tirajul sigur nu ar ramane cu marfa nevanduta tinand cont ca sunt multi care ar cumpara-o dar nu o gasesc.
Si ca nu mori de curiozitate uite planurile: ( fara blitz)
si cu blitz, nu-i mare diferenta.
Poze sunt facute foarte bine , planurile sunt asa cum sunt.
Postat 07 January 2008 - 03:09 PM
eugen, la 7 Jan 2008, 15:04, a spus:
Asa este planul si poti face poze de la ce distanta vrei ca tot asa se vede.
Ar trebui scanat pentru a se vedea ceva mai bine.
Cum scaner nu estem nici vedere mai buna nu estem
- ← Top Gun nr. 4 August - Septembrie 2008
- Documentatie - reviste si carti
- Istoria Ilustrata a Fascismului →