Salutare....am cumparat un elicopter acum cateva zile ...dar nu stiu ce firma este...mi-ati putea da niste sfaturi???Pentru scara lui este un model foarte reusit... mai ales ca am platit pentru el 4 lei ...mai erau multe modele cand o sa mai cumpar le voi publica tot pe topicul acesta...sa ne auzim cu bine
Pagina 1 din 1
Elicopter anonim
Postat 04 January 2008 - 08:59 PM
Nu vreau sa fiu rautacios, dar mie imi arata mai mult a jucarie decat a "model reusit". Daca mergi prin piete o sa vezi o sumedenie de chinezarii care aduc a modele reale. Am vazut chestii de mi-au picat ochii. Am vazut si Tigere, Shermane... stilizate bineinteles, dar eu m-as limita sa le numesc jucarii. Ai rasfoit forum-ul?
Postat 05 January 2008 - 10:01 AM
Jucaria, adica elicopteru' cu pricina este un "low quality", "no name", "Made in China"(mhh...trei sinonime intr-o fraza), care de obicei venea in seturi de masini de politie, pomperi, ambu, etc... Daca nu ma insel este chiar la scara 1:72 sau 76. De copil am fost rasfatat de tatal meu care imi cumpara o gramada de "masinutze de fier", nu intru in detalii, ca toti din generatia mea s-au jucat in nisip cu astea... Oricum, "kitul" asta nu e demn de Cartula.net
<edit> Cartula.ro <edit>
<edit> Cartula.ro <edit>
Aceasta postare a fost editata de Suburban: 05 January 2008 - 10:06 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1