Forum Machete,Modelism,Hobby: PZL 7 vopsire - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PZL 7 vopsire

#21 Useril este offline   Cantacuzino 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 22-February 05

Postat 14 March 2008 - 08:32 AM

Citeaza

Nu stiu cu siguranta cum sta cazul cu PZL7, dar polonezii aveau obiceiul sa puna carourile lor asimetric pe aripi (uneori erau chair de dimensiuni diferitre), ca sa "aiureasca" atacatorii. Din cate stiu, la unele avioane poloneze introduse in AR, crucile erau aplicate direct peste carouri.
Stie cineva cum sta treaba in acest caz?
Radu

Citeaza

cu decalurile ai dreptate...asta e situatia... cred ca o sa vopsesc directia, desi arata bine si fara tricolor...
in legatura cu crucile peste carouri nu stiu, dar, cand au sosit avioanele din polonia, alea multe, din cate stiu, noi aveam inca, cocarde... am vazut la alte machete cocarde mai mici puse asimetric...ma intereseaza problema si pe mine, deoarece pzl-11 ce e in lucru va fi unul "proaspat" sosit in tara si cu inmatriculari puse la repezeala...
ar fi utile niste lucruri noi in legatura cu intrebarea ta... speram ca ne ajuta cineva

Se pare ca intr-adevar si noi am folosit la inceput acelasi sistem pe PZL 11 F (cocarde asimetrice pe extrados). Iar PZL-urile 11 C venite de la polonezi le-am aplicat crucea lui Mihai tot asimetric.
Se pare ca exceptie au facut PZL 24 fabricat in licenta.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PZL11_F_no_99.jpg
  • Imagine atasata: pzl_11C_nr._315.jpg

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi