Forum Machete,Modelism,Hobby: Viitorul Aviatiei Romanesti - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Viitorul Aviatiei Romanesti

#21 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 January 2008 - 08:30 PM

Vezi postareaRazeer, la 3 Jan 2008, 16:43, a spus:

Va doresc succes cu acesta

Multumim frumos!

Bafta!

#22 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 January 2008 - 08:41 PM

Vezi postareavirusu, la 31 Dec 2007, 15:10, a spus:

din nefericire discutii ca asta ne distrag atentia de la lucruri importante pentru modelit... si nu pot decat sa ma intristez ca, am pus o intrebare care are legatura cu modelismul intr-un topic langa asta, legat de un PZL-7 si nu primesc nici un raspuns care sa ma ajute sa fac o macheta cat mai corect, dar e trecut cu vederea ca sa dam cu presupusul despre politiceini corupti... eu sunt satul de povesti de genu si orice vor avea fortele aeriene in dotare vom vedea... eu unul fac machete de placere si sa uit de politiecieni si de cum merge treaba in tara asta... deci as ruga putin help si sa ne vedem de-ale noastre...

Poate, totusi, in afara de Z-mare mai gaseste careva sa-i dea omului asta un ajutor, un sfat, ceva acolo ca e si el de-al nostru si a mai si pus umarul la expozitia de la Alba fiind de loc de acolosi de suflet mare.
Topicul e aici: http://www.cartula.r...?showtopic=3252

Bafta!

#23 Useril este offline   Suburban 

• Membru senior
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 04 January 2008 - 05:23 AM

Vezi postareaRazeer, la 3 Jan 2008, 16:43, a spus:

am zis ca nu ma mai bag in topicul asta si nici nu am sa o fac, am observat clar acuma care a fost motivul pentru care l-ati inchis pe celalat respectiv omul nu subiectul. Va doresc succes cu acesta

P.s. Nu va osteniti sa-mi raspundeti ,nu o sa mai citesc ce scrie pe aici....si asta o zic pe cuvantul meu de onoare(care pentru unii o fii vorba goala)

Nevermind...

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2008/post-34-1199417299.gif

Aceasta postare a fost editata de Suburban: 04 January 2008 - 05:38 AM

#24 Useril este offline   Ali_baba 

• Membru senior
  • Postari: 136
  • Inregistrat: 19-February 07

Postat 04 January 2008 - 04:43 PM

:-P
Am citit recent in Top Gun nr.5/2007 ca s-a semnat cu Alenia un cotract pt. 7 avioane de transport C-27J "Spartan";in situatia asta cred ca Eurofighterul,ofertat tot de Alenia, e iesit din cursa ...finala va fi intre "Grippen" si F-16 ,daca nu cumva vor mai apare ceva oferte surpriza!! Am auzit/citit undeva,de oferta americana cu F-16 gratis cuplata cu o achizitie ulterioara de F-35 si, prin prisma asta ,cred ca F-ul 16 va fi cistigatorul competitiei ;ce ziceti??...Alte pronosticuri?? Sanatate maxima tuturor !! Ali.

P.S. " LA MULTI ANI,2008 !!" ,cu sanatate si bucurii pt. toti...(am mai spus-o, dar nu strica de doua ori !). :clapping:

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi