OLECO, la 13 Jan 2008, 16:10, a spus:
AdyAero, la 29 Dec 2007, 17:58, a spus:
Hongwell si-a facut recent intrarea pe piata motocicletelor 1:43, detalii despre modele gasesti
aici (la sectiunea Scale 1:43 Motorbike).
Salut,
Hongwell (alias CARARAMA), nu si-a facut recent intrarea pe piata motocicletelor.
Acest "recent" dateaza din 2001!!!, iar daca recent inseamna 7 ani... ma lasi fara replica!!!
Din cate stiu eu (urmarind site-ul oficial) au intrat de cativa ani (1-2-3). Daca ma insel, inseamna ca ma insel. Am dezinformat fara voie
Cararama este o firma chinezeasca care face copii dupa Schuko (pastrand ce-i drept, cam 90% din detalii)!!!
Nici ca te puteai insela mai mult. Gama Schuco 1:72 este o selectie de produse Hongwell si Yatming, singurele diferente fiind inscriptiile de pe baza masinii si de pe bazele de expunere si modul de ambalare.
Acele motociclete la care faci trimitere, nu pot fi achizitionate pentru ca nu au pret de achizitie.
Acesta este un site oficial de prezentare. De la Hongwell/Cararama nu cred ca poti sa cumperi mai putin de un camion de transport plin de baxuri de marfa. Ei vind doar la importatori directi.
Imi pare rau daca te supar, dar si eu incercasem acum vreo 3 ani sa cumpar de la Cararama.
Acele modele de motociclete nu le-am vazut in Bucuresti si nici nu stiu daca exista prin alte orase din tara.
Posibil prin Cluj sau Timisoara sa existe, dar m-as mira...
Pe mine ma intereseaza sa achizitionez machete de motociclete la scara 1:43 pentru ca nu am niciuna.
Automobile am 543, dar motociclete... 0.
Ovidiu
Diverta e plina de motociclete Cararama la 1:43, cel putin magazinul din Mall Plaza. Si asta cam de 6 luni. Am mai vazut si in altele din Diverta, daca imi aduc eu bine aminte au avut in Cora, posibil sa aiba si in Carrefour.
In rest, numai de bine