vand motor frigider
Postat 09 June 2005 - 10:04 AM
@Z-mare, daca are unaerograf rusesc, atunci da, are consum mare de aer si un motor de 100w nu prea face fata decat daca are o butelie mare (vas tampon) pe care s-o incarce bine inainte de a incepe vopsirea. Motorul ala baga mai putin decat consuma aerograful (ca debit de aer).
Bafta!
Bafta!
Postat 09 June 2005 - 10:06 AM
looll..pai nu am stiut...am crezut ca are ceva el particular ..mai degraba il putem numi forum pe acesta. Vroiam sa te-ntreb Cartula..in afara de motorul de frigider...ce alte materiale trebuie sa procur pt a obtine un aparat de genu' celui care l-a aratat Crios..mentionez ca am si aparat de sudura....la fel de bine intrebarea asa putea sa i-o adresez si lui Crios daca nu se supara ...bafta.
Postat 09 June 2005 - 10:13 AM
carabus_sorin, la Jun 9 2005, 11:06 AM, a spus:
pai nu am stiut...am crezut ca are ceva el particular
Pai... aici esti pe www.CARTULA.net
Mai "particular" de-atat... Si pe urma nu-i numai forum... sau asa pare???
Hai intai sa citim ce-i pe-aici, sa gandim putin ce si cum si mai apoi sa... "dam cu pixu'"
ARTICOLE pe diverse teme gasesti AICI (Meniul principal>Articole)
Postat 09 June 2005 - 10:14 AM
Nu nu ma supar. N-am scris un articol despre cum mi-am confectionat compresorul din simplul motiv ca il citisem deja pe cel al lui Cartula si te rog sa ma crezi ca este cel mai bun articol pe care l-am citit despre asa ceva. Eu nu cred ca l-as fi scris mai bine.
Asteapta-l pe al lui pentru ca sigur va veni pe acest SITE (pentru ca este un site care are si forum ). Cartula isi tine intotdeauna promisiunile.
Nitica rabdare coane Sorine si vei fi lamurit in totalitate.
Bafta!
Asteapta-l pe al lui pentru ca sigur va veni pe acest SITE (pentru ca este un site care are si forum ). Cartula isi tine intotdeauna promisiunile.
Nitica rabdare coane Sorine si vei fi lamurit in totalitate.
Bafta!