Multumesc mult tuturor pentru mesajele voastre, a fost o adevarata bucurie si placere sa le citesc si mai mult ca sigur le va citi si el cand va mai creste, tot aici pe forum....peste vreo 7 ani...
E chiar cel mai frumos cadou pe care mi-l putea aduce Mosu, care a de acest Craciun a dat liber la reni si a inhamat barza la sanie....
A fost un an bun la figurine, iar acest proiect este cel mai de succes si poate peste cativa sper sa fie urmat de un altul, dar de sex feminin.
N-ar fi rau sa existe si cateva mici braille-iste, care mai tarziu sa devina sotii ideale de machetisti...
Bineinteles ca in cazul lui, destinul este clar, Braille Scale scrie pe fruntea lui, intre sprancenele pe care din graba, nu am apucat sa le conturez indeajuns...
Momentan este camuflat in Pampers, dar e pe vine si pea dot-ul...
In ceea ce priveste figurinele lui TATA, poate sa isi ia gandul in umratorii ani de la ele, insa are deja pregatite mai multe seturi precum si niste fast build-uri, dar si asta mai trebuie sa astepte vreo 7 ani....
Inca odata, multumesc mult tutror pentru mesajele voastre si pentru ca momentan doarme atat el cat si maica-sa, ma duc repede sa prelucrez niste poze pentru ca maine sa va delectez si cu altceva, mai in domeniu....
Cristian Florescu
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 28 December 2007 - 01:14 AM