Cei mai buni dintre cei buni Concurs virtual de modelism 2008
Postat 28 December 2007 - 12:20 PM
Nu am participat la concursul lui Alexie deoarece stiam sigur ca nu am timp sa termin ceva si nici foto nu mai aveam. Acum lucrurile s-au schimbat; am concediu prelungit si mosul a venit cu un aparat foto nou!
Am citit cam tot ce ati scris pana acum si vreau sa zic ceva despre acest concurs:
1. Premiile mi se par f.mari pentru cineva care vrea sa organizeze de unul singur ceva, (punctul meu de vedere: daca o sa castig (orice suma) o voi dona la "fondul clasei" )
2. Concurs, intrecere, competitie (ziceti voi cum vreti) pe mine tot o sa ma tina cu sufletul al gura sa vad ce a mai facut unul si altul iar cand o sa deschid pagina cu aceeasi nerabdare ma voi uita dupa evolutia lucrarilor celorlalti frati.
3. Jurizarea la gramada pe forum e Ok, dupa cum s-a vazut anterior avionisti au votat camioane, tanchisti submarine, figurinii orice. Oamenii au votat cu ce le-a dictat ochiul si inima nu cu planurile sau fotografiile de epoca langa ei. Pentru acele concursuri la care vreti sa fiti jurizati in tema, parca se tim pe afara si au si campioni mondiali. Dupa cate imi aduc aminte nici unui roman nu i-a fost interzisa participarea....
4. La acest concurs ma bag!
Postat 28 December 2007 - 11:02 PM
Cata, la 28 Dec 2007, 12:20, a spus:
Pai da, cum altfel, ca sa zic asa. Din ciclul "Lauda-ma gura ca d'aia iti dau friptura" te-am notat si cu participare la concurs (deci fara abandon). Te sterg cu naveta, te astept cu panoul, drumul la Alguhan si discutia cu Sandache. Elefantii nu uita.
Postat 03 January 2008 - 02:16 PM
Aceasta postare a fost editata de Cata: 03 January 2008 - 02:22 PM
Postat 07 January 2008 - 02:47 PM
Eu imi anunt participare cu un Hellcat F-5 1/72 pe care inca nu l-am inceput.
Pe masa de lucru mai am o multime de chestii in stadiul de finalizare, dar le las balta pe dansele, nu le bag in show room.
Pentru mai multa transparenta o sa deschid un topic cu o constructie publica (nu ca sa dau exemplu sau sa ii invat pe altii, ci ca sa fiu corectat asa cum bine s-a facut si pana acum).
Poate ar trebui nitel mai bine definita ideea de "tineri modelisti". Pana in ce varsta? Danu mai e tanar modelist :lol: ? Poate il atrag si pe el dupa ce terminam cu ... perioada asta grea.
Imi e teama ca o sa fie mult prea putini. Deja vad ca nu se inghesuie lumea
Aceasta postare a fost editata de T-Marius: 07 January 2008 - 02:50 PM
Postat 07 January 2008 - 04:24 PM
Daca tot este pentru tineri (a se intelege si sensul pe care l-a dat AdyAero) premiile sa nu fie neaparat in bani, ci in unelte sau scule de modelism in valoarea respectiva. De exemplu o mini bormasina cu toate capetele posibile. Sunt multe chestii pe care eu unul nu le am din acel topic cu "set minim". Ar fi parca mai prietenoase niste premii din domeniul modelistic.
Doar o parere, puteti sa ignorati.
@AdyAero: stai linistit fratica, eu sunt MEGAincepator. N-am habar de foarte multe! Desi site-ul presupune a aduna modele de inalta calitate (cum a fost si pana acum), eu cred ca uneori nu este rau sa postam si lucrari imperfecte la care ai mai "batrani" sa dea sfaturi.
Postat 08 January 2008 - 07:43 PM
Tocmai am terminat o diorama si vreau si eu sa intru in concurs ... primul meu concurs ... asta daca se poate , bineinteles...nu de mine depinde
Astept cu nerabdare regulamentul oficial.
Felicitari celor cu initiativa !
Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 08 January 2008 - 07:46 PM