Munca la plafonul masinii (care la Maisto este sublim, dar lipseste cu desavarsire). Din foaie subtire de stiren (0,3 mm) dublata, apoi gravata pentru a imita putin cusaturile de material. Frumos ar fii fost ceva vacuumformat (pentru ca de fapt curbura reala a plafonului este alta, vezi in poze) dar asta e. Cele 2 parasolare sunt facute din bucati de cartela. Va urma oglinda (scratchbuild) pentru ca cea data de Maisto este putin cam grosolana.
Scaunele arata (zic eu) mai bine. Acum se vede putin si sistemul de rabatare al scaunului, urmeaza sa construiesc si rozeta care se vede in poze.
Din bucati de agrafe de birou si cartele telefonice am construit si centurile de siguranta (de fapt partea cu mecanismul de blocare) si am dat gaurile in consola centrala unde le este locul. Frana de mana putin lucrata si ea, avea niste zone mai adanci.
Poze:
VW 1600 Notchback (Maisto) First contact 1:24
Postat 22 January 2008 - 09:32 AM
M-am gandit la asta, m-am gandit sa le subtiez sau chiar sa le tai si sa le inlocuiesc (paradoxal dar cam asa arata in realitate insa mult mai subtiri). Cu ce sa le lipesc apoi pe superglue nu m-as baza, sudura sau lipitura cu un pistol de lipit cred ca ar strica vopseaua (pe exterior ma refer), poxilina nu stiu daca e o solutie viabila.
Daca are cineva o idee sa nu se sfieze
Daca are cineva o idee sa nu se sfieze