Aerodromuri din Romania (militare si civile) foto, info
Postat 05 January 2008 - 01:01 PM
AdyAero, la 5 Jan 2008, 12:52, a spus:
Sincer, nu te contrazic, dar crede-ma ca si eu am predat bateriile la iesirea din Romania, la cererea autoritatilor vamale, chiar daca am avut un aparat destul de profi si le-am spus ca este pentru motive turistice. Iar zvonul cu fotografierea de la inaltime nu l-am inceput eu. Astfel de poze am facut si eu, impotriva acestei "legi" fantoma..
Postat 05 January 2008 - 01:18 PM
Suburban, la 5 Jan 2008, 13:01, a spus:
AdyAero, la 5 Jan 2008, 12:52, a spus:
Sincer, nu te contrazic, dar crede-ma ca si eu am predat bateriile la iesirea din Romania, la cererea autoritatilor vamale, chiar daca am avut un aparat destul de profi si le-am spus ca este pentru motive turistice. Iar zvonul cu fotografierea de la inaltime nu l-am inceput eu. Astfel de poze am facut si eu, impotriva acestei "legi" fantoma..
absurditati si nebunii de romania... si mie mi-a zis ca ma aresteaza daca pozez un MiG 21 F13 ce era la medias, ca e obiectiv militar secret expus la marginea drumului national .desigur ca am pozat
din zbor am pozat si eu catre olanda si inapoi si nu am avut probleme... inca nu sunt educati romanii la chestia asta, dar pe dincolo spotterii sunt puzderie si fac poze care mai de care...
cat despre cele cu aerodromurile pozate de mine, tin minte ca mi-a spus un tov. "comandant" de aeroclub sa nu pozam din aer unitati militare sau de politie, sau daca le pozam sa nu le facem publice, si cand l-am intrebat de vreo lege in sensul asta, mi-a spus ca nu e voie si gata... deci oda partidului
Aceasta postare a fost editata de virusu: 05 January 2008 - 01:19 PM
Postat 05 January 2008 - 11:24 PM
zapacitu, la 29 Dec 2007, 17:38, a spus:
Probabil cel mai necunoscut aerodrom din Ro este cel de la Balaci, din jud. Teleorman. O gramada de poze, cu explicatii, se gasesc aici:
http://www.worldwar2.ro/forum/index.php?sh...c=3978&st=0
din pacate nici o vedere de sus. Pana prin '59 acolo zburau MiG-15, dupa accea ... numai bondarii de pe un scaiete pe altu.
Uite si vreo doua poze cu Craiova in 2004 - luate de pe aviatia.ro
probabil la astea te referi...cele din linkul asta
Aceasta postare a fost editata de jester: 05 January 2008 - 11:26 PM
Postat 06 January 2008 - 12:13 AM
O gramada de avioane pe acolo. Se vad patru bimotoare parcate unul linga altul. Ce sunt?
Deasemenea se mai vad o gramada de MIG 21, dar si altele care sunt mai ciudata.
Doua par a fi MIG 29, dar cateva nu le-am identificat.
Poate ne ajuta altii mai priceputi....
Postat 06 January 2008 - 01:47 AM
AlexPl, la 6 Jan 2008, 00:13, a spus:
O gramada de avioane pe acolo. Se vad patru bimotoare parcate unul linga altul. Ce sunt?
Deasemenea se mai vad o gramada de MIG 21, dar si altele care sunt mai ciudata.
Doua par a fi MIG 29, dar cateva nu le-am identificat.
Poate ne ajuta altii mai priceputi....
bimotoarele sunt Hong-uri H-5, situate pe breteaua din sudul pistei, urmeaza cateva linii de MiG-21, apoi parohia lui Aerostar: acolo sunt intradevar doua Mig-uri 29, din care unul este Sniper, 6 MiG-uri 21 si doua L-39. In spatele lor sub liziera mai pot fi vazute un MiG-21 bis, doua L-29 un MiG-15 si un An-2. Pe platforma aeroportului statoneaza un SAAB 340
Postat 06 January 2008 - 10:25 PM
cat despre migurile 29....poza e asemanatoare cu asta..desi in randul doi din spate nu este L-39....
cel din stanga este migul 29 sniper, cel din dreapta este probabil #48, stiu ca 48-ul a fost adus la MK in 2006 cu ocazia roias.....22-ul find adus cu cativa ani inainte, el fiind pus si cand era linia de miguri 29 fantome la MK...
o alta remarca ar fi ca se vede dubla 9526 cel albastru, in linia de la sudul aeroportului...
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de jester: 06 January 2008 - 11:13 PM
Postat 06 January 2008 - 11:13 PM
Postat 07 January 2008 - 08:22 AM
Suburban, la 3 Jan 2008, 01:20, a spus:
Ba da, chiar este o lege in sensul asta. Nu stiu exact ce numar din ce an dar stiu sigur ca exista o asemena lege... ceva legat de securitatea nationala , cam aceasi chestie cu fotografiatul interzis pe aeroporte... Dar nu cunosc penimeni care sa fi fost pedepsit ca a facut pozne din aer..