Am lucrat la el in paralel cu cel de la CMK referitor la nemtii ptr. Famo, dar fetele de aici sunt net inferioare celor de la CMK precum si calitatea detaliilor.
Am incercat sa detaliez cat am putut de mult diversele tipuri de bretele "Y" ("Y" straps) si bretele de la pantaloni (suspenders). Bretele "Y" copiaza varianta din piele neagra, cele tropicale si am facut chiar si o pereche in camuflaj (au existat astfel de bretele ca si conversii realizate pe front). In plus, la unele bretele am adaugat o intaritura din piele maro iar la figurina cu casca am facut partea din interior tot cu piele maro iar cea din exterior cu negru. Nu stiu daca se vede clar in fotografii, este un detaliu destul de mic dar conform realitatii. La pantalonii de camuflaj am incercat sa rproduc doua modele de camuflaj Wehrmacht.
Dupa cum am scris si in recenzie, din setul meu a lipsit capul descoperit, astfel ca a trebuit sa il inlocuiesc cu unul Preiser care sa arate cat mai mult cu cel care ar fi trebuit sa fie in cutie si care apare pe artwork-ul cutiei.
Orice comentariu sau observatie privind atat imaginile cat si recenzia (daca o cititi) sunt mai mult decat binevenite.
Link recenzie engleza:
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+review%29
Cristian Florescu

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 13 December 2007 - 05:12 PM