Marina romana nave disparute
Postat 06 June 2023 - 10:27 PM
Postat 09 June 2023 - 10:35 PM
177, la 17 May 2023 - 09:04 PM, a spus:
Din capitolul mai bine mai tarziu decat niciodata....
Cum mai mult de un deceniu in urma discutam cu regretatul Cristian Craciunoiu despre necesitatea unui site despre Marina Romana; o nava romaneasca- o pagina dedicata care sa contina informatii relevante, cu fotografii si cateva profile, astfel incat cititorul sa aiba o imagine de ansamblu asupra subiectului. Nu conta cat de importanta era, fiecare avea povestea ei. Am cumparat un domeniu si m-am apucat de treaba. Mai jos sunt primele rezultate.Va doresc lectura placuta!
torpiloarele de la 1888
salupe maritime
Dragoare maritime
Corvete din clasa Poti (1) corvete din clasa Poti (2) Corvete din clasa POTI (3)
salupa RINDUNICA
Cum mai mult de un deceniu in urma discutam cu regretatul Cristian Craciunoiu despre necesitatea unui site despre Marina Romana; o nava romaneasca- o pagina dedicata care sa contina informatii relevante, cu fotografii si cateva profile, astfel incat cititorul sa aiba o imagine de ansamblu asupra subiectului. Nu conta cat de importanta era, fiecare avea povestea ei. Am cumparat un domeniu si m-am apucat de treaba. Mai jos sunt primele rezultate.Va doresc lectura placuta!
torpiloarele de la 1888
salupe maritime
Dragoare maritime
Corvete din clasa Poti (1) corvete din clasa Poti (2) Corvete din clasa POTI (3)
salupa RINDUNICA
Felicitari pentru idee si realizare. E foarte util.
Daca imi permiti o sugestie: poate poti schimba templateul siteului asa incat sa se vada mai multe articole pe el. Acum e destul de greu sa vezi cuprinsul sau articolele, arata numai cate doua.
Postat 11 June 2023 - 12:12 AM
@KNO3
Multumesc frumos pentru aprecieri!
Observatia este justificata,inca ma lupt cu setarile.
draga acustica BAT 2
Multumesc frumos pentru aprecieri!
Observatia este justificata,inca ma lupt cu setarile.
draga acustica BAT 2
Postat 30 July 2023 - 09:08 PM
KNO3, la 28 July 2023 - 10:59 AM, a spus:
Foarte interesant, multumesc pentru postari!
Cu placere!
Nava de protocol 101