La 1/72 se gasesc (cam peste tot si destul de ieftin) doua kituri : Unul de la Hasegawa , celalalt de la Italeri. Ambele, desi vechi, sint destul de detaliate. Acum, fiecare are avantajele si dezavantajele sale;
Hasegawa se imbina bine, pare ceva mai finutz. De asemenea, priza de racire a motorului este mult mai bine realizata. Este insa in pozitiv. Italeri pe de alta parte, este in negativ dar matrita e veche si pe alocuri detaliile gravate se mai pierd. Nu se imbina prea bine.
In fine, deocamdata nu m-am decis ce varianta va fi, C2 sau C7, si nici ce camo sau schema de inarmare va avea.
In principiu, cam astea ar fi optiunile: Camoul clasic al anilor 70, similar cu cel de pe Mirage, F4 si A-4; Cel gri de superioritate aeriana (Ghost- Similar cu cel de F-15) si cel "final", in culorile si patternul de F-16.
Dupa cum am spus si mai devreme, kitul are mari probleme la imbinarea aripii si a prizelor de aer. Aici am incercat sa folosesc pentru prima data "Mr. Dissolved Putty" de la Gunze. inca nu s-a uscat, sper sa fie ok.
SCF1900.JPG]
Am lucrat ceva la prizele de aer, daca le lasam ca din cutie nu se "inchideau" in partea din fatza:
Cam aici am ramas, more later.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 31 January 2018 - 08:45 AM