Forum Machete,Modelism,Hobby: Aviatie moderna romaneasca - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Aviatie moderna romaneasca viitorul aviatiei de vanatoare romanesti

#161 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 04-December 07

Postat 14 December 2007 - 10:07 PM

inca un link...chiar sunt curios cum de nu mai sunt pozele
http://web.archive.org/web/20031204134116/...tterbourne.com/

#162 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:08 PM

Vezi postareacartula, la 14 Dec 2007, 22:07, a spus:

Cel moldovenesc este un UB, care a avut un camuflaj care aduce mai mult a echipelor de acrobatie, la fel, neavand nici cea mai mica legatura cu vreo culoare folosita pe cele de marina.
Nu stiu de ce te tot incapatanezi cu marina asta, asta e, ai dat-o pe langa, nu persista ca n-are rost. Culorile n-au nici o treaba cu cele de marina, chiar daca unitatea facea parte din unitatile flotei marii negre NU erau aparate de marina, cu vopsire specifica. Punct.
In plus, daca ai fi nitel atent, ai vedea ca cele 'de marina' din pozele tale sunt un pic alte variante de Mig-29 :p Asa ca...

mda ,ok am priceput , trebuie sa fie ca tine , nici tu nu ai dovezi si nici eu nu am asa ca...forget it , nu cred ca alte variante au si alta vopsea albastra

#163 Useril este offline   Samyr444 

• Membru senior
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 11-November 05

Postat 14 December 2007 - 10:09 PM

Fara sa o luati in nume de rau, acest topic se intituleaza "Aviatie moderna romaneasca, viitorul aviatiei de vanatoare romanesti" fiind putin ironic poate si mai ofensiv de acesta data (pt prima oara) din cele 8 pagini pana acum in mai bine 4 din acestea sau batut campii in cel mai aberant mod posibil.S-a sarit putin la Mig-ul 29 romanesc care e de domeniul trecutului ceea ce nu e rau deloc sa ne mai amintim de vremuri bune. Dar sa trecut pe la Mig-ul de la moldovenii, cel ambarcat si altele lucruri neimportante din paginile trecute care nu au nimic comun cu topicul de mai sus. Razeer fi ceva mai obiectiv. Sper sa nu receptionezi ca un atac, mai degraba ca un sfat amic :p Bafta.

#164 Useril este offline   Samyr444 

• Membru senior
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 11-November 05

Postat 14 December 2007 - 10:12 PM

Vezi postareaalexu`, la 13 Dec 2007, 21:46, a spus:

Poate o sa ziceti ca vreau sa pun gaz pe foc, dar tatal meu (pilot de mig 29) zice ca primele mig-uri au sosit in tara exact in timpul revolutiei in `89...
Am atasat mai jos o poza cu grupul de piloti romani si cei doi piloti rusi care au adus primele avioane.

In poza atasata de tine, recunosc si eu 4-5 piloti din acel grup.Fotografie care am vazut-o la unul din piloti de "29" de la MK.

#165 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:16 PM

mda , banuiesc ca toti cred ca ma simt atacat...dar asta e cat se poate de fals , doar ca daca cineva ma provoaca ,trebuie sa raspund nu? oricum iti multumesc ca ne-ai adus cu picioarele pe pamant , iata in sfarsit cineva cu capul pe umeri...(nu e o ironie)
si e culmea avand in vedere ca eu am lansat topicul asta....tocmai eu sa ma abat de la subiect asa...

#166 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 14 December 2007 - 10:26 PM

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 22:08, a spus:

mda ,ok am priceput , trebuie sa fie ca tine , nici tu nu ai dovezi si nici eu nu am asa ca...forget it , nu cred ca alte variante au si alta vopsea albastra

Tu afirmi, tu trebuie sa aduci dovezile. :p Eu iti spun sigur ca vopseaua de pe UB-ul ala moldovenesc n-are nici o legatura cu vopseaua de pe Mig-29K ambarcat din pozele tale (da, asta ai in poze, un Mig-29 de portavion). Ce are unul cu celalalt, doar tu stii. Se vede de la o posta ca-s nuante diferite, oricum, da' daca tii neaparat sa persisti, treaba ta...
Uite un link la o alta poza cu acel K din poza ta, e absolut evident ca e o diferenta de la cer la pamant intre culoarea asta si cea de UB
http://www.airliners...file/1186818/M/

In fine... Discutia asta oricum e in boscheti din primul post.

#167 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:29 PM

ala e cu alta varianta de vopsire ...multumesc de ultima opinie, sper ca esti multumit acuma , oricum nu m-ai convins

#168 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:29 PM

Revenind, ce prere aveti despre elicoptere...ca oricum despre asta nu s-a zis nimic , probabil ca o sa ne pastram doar SOCATUL

#169 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 10:33 PM

Pai tu nici nu participi la discutia asta pentru a fi convins de ceva, ba dimpotriva... :rolleyes:

Oricum, felicitari, din cele 167 de postari in acest topic, 60 sunt doar ale tale :p

#170 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:38 PM

multumesc, le merit.... ba chiar vreau sa aflu ceva , nu sa ma cert cu cei care au alte pareri...si pana acuma nu am aflat nimic dect ce stiam deja , ca romanii au un ego nemasurat si dorinta de a isi impune parerile indiferent de mod....

#171 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 14 December 2007 - 10:42 PM

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 20:38, a spus:

...ca romanii au un ego nemasurat si dorinta de a isi impune parerile indiferent de mod....

Bingo! Bine le zici mexicane! :p
Radu

#172 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 10:43 PM

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 22:38, a spus:

...si pana acuma nu am aflat nimic dect ce stiam deja , ca romanii au un ego nemasurat si dorinta de a isi impune parerile indiferent de mod....

Bine ca totusi recunosti, primul pas e facut...

#173 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:55 PM

intrucat esti admin te las sa ai ultimul cuvant....

#174 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 11:00 PM

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 22:38, a spus:

ca romanii au un ego nemasurat si dorinta de a isi impune parerile indiferent de mod....

O, dar nu te jena, simte-te liber sa ne explici cum nu faci parte dintre romanii de care vorbeai... Sau totusi e vorba si despre tine? :p

#175 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 11:03 PM

deschide tu alt topic ca doar esti admin, sa nu plictisim oamenii cu disputa noastra aaa personala da?sau ne putem trimite mesaje

#176 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 11:07 PM

Nu am nici o disputa personala cu tine... Nu vreau sa-ti demonstrez nimic, oricum n-ar avea sens... Lumea cred ca s-a lamurit cum stau lucrurile.

#177 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 11:26 PM

da asa cred si eu

#178 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 15 December 2007 - 12:03 PM

Vezi postareaSamyr444, la 14 Dec 2007, 22:09, a spus:

Fara sa o luati in nume de rau, acest topic se intituleaza "Aviatie moderna romaneasca, viitorul aviatiei de vanatoare romanesti"

:wacko:

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 22:16, a spus:

... oricum iti multumesc ca ne-ai adus cu picioarele pe pamant , iata in sfarsit cineva cu capul pe umeri...(nu e o ironie)
si e culmea avand in vedere ca eu am lansat topicul asta....tocmai eu sa ma abat de la subiect asa...

:hi:

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 22:29, a spus:

Revenind, ce prere aveti despre elicoptere...ca oricum despre asta nu s-a zis nimic , probabil ca o sa ne pastram doar SOCATUL

:p :rolleyes: <_<

#179 Useril este offline   zapacitu 

• Membru senior
  • Postari: 335
  • Inregistrat: 13-August 06

Postat 15 December 2007 - 01:07 PM

Vezi postareaRazeer, la 15 Dec 2007, 00:29, a spus:

Fii sigur ca n-o sa dea nimeni la casat prea curand cele 16 Puma NATO, cele 3 Puma Naval, cele 4 Medevac-uri plus inca vreo duzina de Puma obisnuite, de transport...

#180 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 15 December 2007 - 01:58 PM

care 16 , nu a cazut unul? si navale sunt doar 2....In 2005 auzisem ca doar 4 Puma normale mai zboara inca... asa ca nu stiu cate ar fii in total

Sincer mie imi place modelul , cu mici imbunatatiri ar mai putea rezista ceva vreme , si dealtfel nu stiu ce model l-ar putea inlocui.....Super Puma era o varianta dar ala pare prea mare totusi

Arata acest topic

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

29 useri citesc topicul