Forum Machete,Modelism,Hobby: Aviatie moderna romaneasca - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Aviatie moderna romaneasca viitorul aviatiei de vanatoare romanesti

#141 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 14 December 2007 - 01:05 PM

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 10:51, a spus:

odata cu lipsa gramaticii , a mai lipsit si gogleul sau googleul din programa.....parca cineva zicea ca nu poti crede tot ce vezi pe net....

Ce ironie! Pai eu tot pe net te vad! :p :rolleyes: sa te cred... sa nu te cred... <_<
Eu nu vreau sa ma cert cu tine, iti zic doar ca raspunsurile pe care la cauti tu se gasesc cu mare usurinta si cu un efort minim.
Radu

#142 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 04-December 07

Postat 14 December 2007 - 01:22 PM

nu crede tot ce vezi, uneori te poti insela...pai poate informatiile de pe net le am deja....cautam ceva noutati , altele decat ce e acolo , de ex daca as spune (desi nu am acoperire cu dovezi) ca MIG-29 moldovenesti ca si cateva ex-Est Germane zboara inca? pentru USAF si USArmy? mai ramane sa gasesc si dovezi .....asa ca asta e unofficial. Apropos eu n u ma cert cu nimeni dar in acelas timp nu ma las dominat de nimeni mai ales ca nu de asta suntem aici, nu e asa?

#143 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 01:25 PM

e un loc unde oameni de aceleasi pasiuni , schimba informatii,noutati , se ajuta , cauta sa aiba o cat mai buna imagine asupra a cele le place , altfel vorbeam despre filozofie sau altceva. Dar , va rog, corectati-ma , macar sa stiu daca cumva am gresit adresa....

#144 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 14 December 2007 - 01:33 PM

Reezer, vrei sa afli ceva, intrebi. Dar ne spui si noua ceea ce stii deja, sa nu ne stricam tastaturile de pomana cu ceva ce nu te mai intereseaza. Cauta pe gugal, arata apoi cu degetul si intreaba: asa e? Vei primi raspunsuri mai la obiect si de la mai multi forumisti decat aruncand o intrebare intr-un topic.
Parerea mea!

#145 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 01:34 PM

gresesti ,intodeauna poti afla ceva nou chiar si din informatii deja stiute, e vorba de prezentare, de cea ce stie omul despre ele , poate si ceva in plus care altfel nu ar merita postat

#146 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 02:24 PM

apropo de MIg-29 , pe cine intereseaza poate folosii linkul asta http://www.redair.net/home.html, inca nu am aflat cate din ele sunt ex-moldovenesti.....

#147 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 14 December 2007 - 06:49 PM

ca MIG-29 moldovenesti ca si cateva ex-Est Germane zboara inca? pentru USAF si USArmy? mai ramane sa gasesc si dovezi .....asa ca asta e unofficial.

Nu stiu de unde le scoti dar ma uimesti!!! :p

1. Tot de interesa soarta Mig-urilor Moldovenesti uite o poza cu unul.
2. In cea ce priveste fostele aparate Est Germane preluate de Luftwafee si mentinute in servici dupa unificare acestea au fost vandute Poloniei pentru suma simbolica de 1 Euro mai putin unul (29+03 avand numarul de fabricatie 2960525110) care se afla expus in Muzeul Gatow de langa Berlin. Dupa preluare nu toate aparate au fost readuse in stare operationala fiind folosite ca piese de schimb.

#148 Useril este offline   tomi 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 06:52 PM

:p

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Mig_29C_Fulcrum_15_03.01.2007_Fallon_NAS_Nevada_USA.jpg

#149 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 08:17 PM

intr-adevar ramane de dovedit...nu am pretins ca e adevarat pana la prezentarea dovezilor , revenind la MIG-29 moldovenesti , schema de camuflaj este destul de iesita din comun , mie unul imi aduce aminte de aviatia flotei , parca chiar de asta apartinusera

#150 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 14 December 2007 - 08:26 PM

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 20:17, a spus:

intr-adevar ramane de dovedit...nu am pretins ca e adevarat pana la prezentarea dovezilor , revenind la MIG-29 moldovenesti , schema de camuflaj este destul de iesita din comun , mie unul imi aduce aminte de aviatia flotei , parca chiar de asta apartinusera

Wow! Republica Moldova a avut "aviatia flotei" ? Care flota, aia de Nistru, sau aia de Prut? Sau n-am inteles eu bine? :p

Avionul din poza e in mod cert revopsit, dupa cum i-a taiat capul pe actualii posesori.... Jeeez....

#151 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 08:31 PM

pai cui a apartinut inainte?din cate stiam tineau de Aviatsiya Voenno-Morskogo Flota , aviatia flotei sovietice din Marea Neagra , sincer nu prea cred ca isi puteau permite vopseaua....

Cum spuneam....http://www.acig.org/artman/publish/article_281.shtml , Flota Marii Negre...

Aceasta postare a fost editata de Razeer: 14 December 2007 - 08:45 PM

#152 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 08:48 PM

Hmmm... No offense, dar stii ceva de vreun camuflaj special aplicat aparatelor Mig-29 apartinatoare de Flota Marii Negre? Nu de alta, dar tot ce-am vazut aveau camo-ul sovietic standard de Mig-29. La fel ca si cele moldovenesti. Deci nu e absolut nimic deosebit in camuflajul lor.

#153 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 08:59 PM

Vezi postareacartula, la 14 Dec 2007, 20:26, a spus:

Vezi postareaRazeer, la 14 Dec 2007, 20:17, a spus:

Wow! Republica Moldova a avut "aviatia flotei" ? Care flota, aia de Nistru, sau aia de Prut? Sau n-am inteles eu bine? :p

Avionul din poza e in mod cert revopsit, dupa cum i-a taiat capul pe actualii posesori.... Jeeez....

trebuie sa recunosc ca ai dreptate ....nu intrutotul dar ai , o parte din ele adika simplele au fost vopsite intr-un camuflaj tip..cum i-a taiat capul Imagine atasata: mo04.jpg maro cu verde , folosindu-se o vopsea asa de proasta incat se vede ce exfoliata a devenit , in schimb dublele si-au pastrat culoarea ,cred originala, albastrul specific marinei Imagine atasata: mo02.jpg

Cat despre flota...nu cred ca stim daca au avut vreo barcuta blindata cu tabla si dotata cu vreo mitraliera la fel cum blindasera camionul ala pe alt topic....

#154 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 09:06 PM

Vezi postareacartula, la 14 Dec 2007, 20:48, a spus:

Hmmm... No offense, dar stii ceva de vreun camuflaj special aplicat aparatelor Mig-29 apartinatoare de Flota Marii Negre? Nu de alta, dar tot ce-am vazut aveau camo-ul sovietic standard de Mig-29. La fel ca si cele moldovenesti. Deci nu e absolut nimic deosebit in camuflajul lor.

not taken , nu e un camuflaj special dupa parerea mea , ci unul aplicat avioanelor marinei , dupa stiinta si vederea mea camuflajul de Mig-29, adika nuantele de gri , nu prea se aseamna de nici o culoare sa zic asa cu cel aplicat pe cele moldovenesti....
Imagine atasata: 08embleme.jpg
Imagine atasata: 753349.jpg
si unul apartinand flotei...Imagine atasata: mig_29k_bangalore_3.jpg

Aceasta postare a fost editata de Razeer: 14 December 2007 - 09:09 PM

#155 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 09:30 PM

Tot nu vad legatura cu ceva al marinei. Nici la culori, nici la camo. Si nu ziceai tu ca nu le-au revopsit? :p

Alea moldovenesti au fost fie revopsite precum in cazul celui din poza ta, fie lasate in pace, cazul din poza de mai jos. UB au avut un camuflaj mai funky, cu albastru

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 26_05_2007_Aerodrom_93.jpg

#156 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 09:50 PM

am zis ca nu cred ca isi puteau permite vopseaua...cea ce poza ta de sus chiar imi confirma , exact ,nu le-au vopsit decat cocardele , poate alea verzi erau deja vopsite....cat despre albastru
Imagine atasata: mo02.jpg
Imagine atasata: Mig_29_Fulcrum__3.jpg
mie mi se pare aceiasi vopsea.....

#157 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:00 PM

Vezi postareatomcat_ct, la 14 Dec 2007, 18:49, a spus:

ca MIG-29 moldovenesti ca si cateva ex-Est Germane zboara inca? pentru USAF si USArmy? mai ramane sa gasesc si dovezi .....asa ca asta e unofficial.

Nu stiu de unde le scoti dar ma uimesti!!! :p

1. Tot de interesa soarta Mig-urilor Moldovenesti uite o poza cu unul.
2. In cea ce priveste fostele aparate Est Germane preluate de Luftwafee si mentinute in servici dupa unificare acestea au fost vandute Poloniei pentru suma simbolica de 1 Euro mai putin unul (29+03 avand numarul de fabricatie 2960525110) care se afla expus in Muzeul Gatow de langa Berlin. Dupa preluare nu toate aparate au fost readuse in stare operationala fiind folosite ca piese de schimb.

nu am gasit inca dovezi dar...am linkul asta , e posibil sa iti dea de gandit ...totusi
http://www.lazygranc..._lake_birds.htm and more to come....

#158 Useril este offline   tomi 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:02 PM

yeah right!!! :p

#159 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior

Postat 14 December 2007 - 10:03 PM

scuze mi-a alunecat mana
asta este...http://www.dreamlandresort.com/trip_reports/trip_028.html

am postat cred mai devreme linkul cu contractoii civili care zboara Mig-29 , 21 si alte avioane rusesti , inca nu mi-a venit raspunsul la intrebare....la mail adika

#160 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 December 2007 - 10:07 PM

Cel moldovenesc este un UB, care a avut un camuflaj care aduce mai mult a echipelor de acrobatie, la fel, neavand nici cea mai mica legatura cu vreo culoare folosita pe cele de marina.
Nu stiu de ce te tot incapatanezi cu marina asta, asta e, ai dat-o pe langa, nu persista ca n-are rost. Culorile n-au nici o treaba cu cele de marina, chiar daca unitatea facea parte din unitatile flotei marii negre NU erau aparate de marina, cu vopsire specifica. Punct.
In plus, daca ai fi nitel atent, ai vedea ca cele 'de marina' din pozele tale sunt un pic alte variante de Mig-29 :p Asa ca...

Arata acest topic

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

12 useri citesc topicul