Ce a fost mai usor a trecut. Am platit sala. Adica salile ca sunt vreo 5, voi pune poze cand voi ajunge la firul cu care le descarc din telefon. Spatiul e inchiriat pentru 15.12.2007 intre orele 11.00-18.00. Dupa 18.00, supravietuitorii ne vom retrage cu torte in crama ca sa bem vinul pe care nu l-am baut la intalnire. Pentru a nu contraveni regulilor PSI tortele vor fi stinse la intrare.
In ceea ce priveste locul (nu ZMare, nu locatie, ca nu vreau sa-ti dau apa la moara) este tocmai acisilea:
Sphera Building Center
Str. Sergent Nutu Ion nr.44, Sector 5, Bucuresti
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6278&-8607
Daca veniti dinspre Razoare cu masina nu puteti sa intrati pentru ca este sens interzis asa ca o sa intrati pe urmatoarea Mihail Sebastian si faceti de 2 ori stanga, se si vede pe harta un mic rond unde intoarceti.
A fost sala de 100 euro + tva adica 418.44 RON. Deci daca ne strangem 10 insi care dau 40 RON deja am platit sala. Daca ne strangem mai multi deja imi amortizez si carnatii. Vinul si muraturile sunt oricum din partea casei, adica de la machete.ro. Suma de mai sus este complet
benevola si propusa la intamplare, participarea nu depinde absolut de loc de nici o contributie baneasca.
Astept restul de organizatori cu sarmale, tomobole, etc.
Daca il rugam frumos pe Pavel poate aduce si bradul ala pe care l-a adus anul trecut, nu de alta dar si el trebuie sa intre in traditie, bradul nu Pavel. Ca Pavel stim ca nu e prea inimos cand organizeaza evenimente.
Musai sa anuntati pe cati mai multi, in special dintre cei care nu prea intra pe forum, deoarece timpul e scurt.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 12 December 2007 - 04:06 PM