Forum Machete,Modelism,Hobby: 15 DECEMBRIE 2007 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 DECEMBRIE 2007 Ultima intalnire lunara a lu' 2007, are loc? unde?

#41 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 11 December 2007 - 03:06 PM

Vezi postareaVIPER, la 11 Dec 2007, 12:32, a spus:

Scuze daca ma bag in seama aiurea (urmaresc din umbra tot ce misca pe aici :D): nu aveti pe nimeni la Palatul Copiilor? Acolo ar fi foarte multe locuri bune pentru intalnire, ca sa poata sa fie si papica, si tombola, si mini-expozitie...

Parerea mea...

Pe vremuri il aveam pe Topor, dar cum eu m-am retras de foarte multi ani, nici legatura n-am mai tinut-o. De altfel nici nu stiu daca mai e la Plat.
Cu relatii nu stiu cum o fi, dar fara relatii, din ceea ce stiam de acum cativa ani, orice spatiu de la Palat costa ca sunt cheltuieli mari de acoperit.
Daca ai pe cineva nu te mai scuza si pune o intrebare. Pe urma mai vedem ce si cum.

Bafta!

#42 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 11 December 2007 - 03:16 PM

Citat din Crios subiect: VAND dioramele mele! caci acolo ne-a taiat macaroana.

" Maestre, in primul post proprietarul a dat un termen pana cand se liciteaza, termen pe care l-am citat cu numele proprietarului cu tot si chiar l-a boldat special ca sa-l vezi.
Stiu oameni care n-au putut licita in ultima zi (pe noua adica) pentru ca nu le-a mers netul, iar pe zece s-au conformat cerintelor licitatiei si cum regulamentul acesteia n-a fost modificat de proprietarul dioramelor pana la expirarea termenului, eu n-am facut decat sa atentionez participantii asupra respectarii termenilor vanzarii.
Fireste ca poti sa faci contestaie, dar nu vad la ce ti-ar folosi. Algu e mai putin interesat de banii optinuti decat de alte aspecte adiacente vietii cum ar fi onoarea de exemplu.
Si in alta ordine de idei: si tu poti sa-ti faci singur o diorama la fel de fatoasa ca Berlin si inca in scara orbior, deci si mai si! "

Ma uit dupa maestru si nu-l garsec! :sorry: Eu voiam doar sa ajut...
Oricum optiunile mele la licitatie au fost exprimate si parca trebuie sa imi revina si mie o capodopera. Ce fac? Vin cu banii sambata? :mellow:

#43 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 11 December 2007 - 03:27 PM

Vezi postareaCata, la 11 Dec 2007, 15:16, a spus:

Ma uit dupa maestru si nu-l garsec! :sorry: Eu voiam doar sa ajut...
Oricum optiunile mele la licitatie au fost exprimate si parca trebuie sa imi revina si mie o capodopera. Ce fac? Vin cu banii sambata? :mellow:

Pai daca nu te uiti in oglinda! Normal sa nu-l gasesti! <_<
N-am apucat inca sa verific cine a castigat licitatia pe obecte. Daca nu ma insel, asa e! Ai castigat si tu licitatia la o lucrare asa ca pregateste banii. Ca nu-i dai sambata, o sa-i dai cat de curand. Eu am sa mai tin legatura cu Algu pana atunci si sincer, chiar mi-as dori sa poata veni. Eu am sa ma chinui sa-l conving (nu ca n-ar fi deja convins :diablo: ).

Bafta!

#44 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 11 December 2007 - 03:46 PM

Eu ma ofer sa-l iau de acasa, cu capodopere cu tot daca vrea sa le dea sambata! Doar sa nu fie in Turcia ca nu pot pleca de vineri!! :mellow:

#45 Useril este offline   crios 

• Membru senior

Postat 11 December 2007 - 04:06 PM

Am pus lista cu catigatorii si am redeschis topicul ... si sigur nu e in turcia asa ca voi tine cont de faptul ca te-ai oferit si o sa am grija sa nu scapi de "corvoada" ca d-aia zice romanul ca ce-si face omul cu mana lui e lucru manual. Oricum Algu nu stie unde e crasma ( ca parca eu stiu ).

Bafta!

#46 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 11 December 2007 - 05:38 PM

Vezi postareaCata, la 10 Dec 2007, 23:02, a spus:

Adevarat!
Nu am aminit altceva decat de organizarile lui Danus. Nu cred ca pentru Pavel este neaparat sa-i aducem aminte de investiile facute anul trecut de care s-au bucurat multi membri ai forumului si inca nerecuperate. :mellow:

Am urmat sfatul tau si nu m-am fortat. Azi nu am ajuns la MAV si nici nu am lucrat la tabela pe care nu avem unde sa o amplasam si care oricum ati zis ca nu e buna. De asemenea nu am facut nimic nici la tradus regulamentul pentru un concurs la care care se vor inscrie multi si vor termina ceva maxim 10. :sorry:

Eram sigur ca va fi inca o promisiune in van. Deci acum ai pe cap: tabela, concursul, MAV si mersul la Alguhan. Tabela trebuie facuta pentru ca la un moment dat imi voi face Asociatie si o voi pune la poarta. Tot atunci se vor face si concursuri deci ne trebuie regulament. Dupa cum vezi de mine nu scapi.

Sambata, daca vine Alguhan, te voi lasa sa imi vinzi Retragerea sub pretul de achizitie de la Alguhan, ma rog cu 5 RON sub, nu e vorba de suma, e vorba de idee, nu te poti pune cu slujitorul lui Odin ca il superi.

#47 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 12 December 2007 - 12:06 AM

Domnilor, riscam sa o luam prin ... palamide!!! :mellow:

Cum ramane cu intalnirea? Cat costa crios la Palat, ca eu sala nu am gasit?

#48 Useril este offline   VIPER 

• Membru senior
  • Postari: 394
  • Inregistrat: 18-March 06

Postat 12 December 2007 - 07:46 AM

Vezi postareacrios, la 11 Dec 2007, 15:06, a spus:

Pe vremuri il aveam pe Topor, dar cum eu m-am retras de foarte multi ani, nici legatura n-am mai tinut-o. De altfel nici nu stiu daca mai e la Plat.
Cu relatii nu stiu cum o fi, dar fara relatii, din ceea ce stiam de acum cativa ani, orice spatiu de la Palat costa ca sunt cheltuieli mari de acoperit.
Daca ai pe cineva nu te mai scuza si pune o intrebare. Pe urma mai vedem ce si cum.

Bafta!

Chiar la Dl Topor avem noi curse si Campionat la automodele 1/28. Este inca acolo si e plin de energie, ca de obicei. Eu nu-l stiu foarte bine dar o sa-l intreb pe colegul meu care este in relatii foarte bune cu el.

#49 Useril este offline   eugen 

• Membru senior
  • Postari: 1530
  • Inregistrat: 02-November 04
  • Interests:Aviatie post WWII

Postat 12 December 2007 - 07:55 AM

Asadeci si prinurmare... pana la urma unde ne intalnim???

#50 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 12 December 2007 - 09:54 AM

Deci????????????

Eu mi-am amīnat o plecare ca să pot veni sīmbătă la īntīlnire :mellow:

#51 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 12 December 2007 - 10:52 AM

Vezi postareaeugen, la 12 Dec 2007, 07:55, a spus:

Asadeci si prinurmare...
GRECII FAC COMERT PE MARE

Prin urmare si asa deci...era vorba...despre....INTALNIRE.... :mellow:

#52 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 12 December 2007 - 11:01 AM

Vezi postareaFlyBoy, la 12 Dec 2007, 00:06, a spus:

Domnilor, riscam sa o luam prin ... palamide!!! :mellow:

Cum ramane cu intalnirea? Cat costa crios la Palat, ca eu sala nu am gasit?

Paleta mare de oferte tot bisericute dar este intim

#53 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 12 December 2007 - 11:37 AM

Vezi postareaOlafTheViking, la 11 Dec 2007, 17:38, a spus:

Eram sigur ca va fi inca o promisiune in van. Deci acum ai pe cap: tabela, concursul, MAV si mersul la Alguhan. Tabela trebuie facuta pentru ca la un moment dat imi voi face Asociatie si o voi pune la poarta. Tot atunci se vor face si concursuri deci ne trebuie regulament. Dupa cum vezi de mine nu scapi.

Sambata, daca vine Alguhan, te voi lasa sa imi vinzi Retragerea sub pretul de achizitie de la Alguhan, ma rog cu 5 RON sub, nu e vorba de suma, e vorba de idee, nu te poti pune cu slujitorul lui Odin ca il superi.

Am sesizat oare cuvantintele: " imi voi fac asociatie" si " se vor face concursuri" cu orizont de finalitate anul 2228 E.N. :mellow:
Sa moara TAC daca azi nu ma duc la MAV!!
Sambata daca vin cu Algu o sa va iau bani de transport pentru diorame, ca sa imi iasa Retragerea mie mai ieftin (adica gratis!) <_<

@ Alexie\ Noi vorbim de intalnire si tu ne dai programul cinema??? Te-a afectat rau concursul. Eu zic ca nu mai esti responsabil si nu poti sa ai grija de capodopera Berlin. :sorry:

#54 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 12 December 2007 - 12:52 PM

Am gasit 2 sali de inchiriat, complexul Sphera de la Razoare, una la 100 euro + TVA (dar imi spune ca nu incap 40 persoane) cealalta la 150 euro + TVA. Plec spre ele in recunoastere.

Initial ma gandeam ca daca e putin suport eu, dar la 150 + tva deja e cam mult doar pt mine asa ca vreau sa stiu daca sunteti de acord sa si platiti ceva. Oricum va fi mai putin decat ultima consumatie la restaurant.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 12 December 2007 - 12:53 PM

#55 Useril este offline   laure 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 22-January 05

Postat 12 December 2007 - 01:16 PM

Olaf eu unul sunt de acord si 70% ajung si eu la intilnire.

#56 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 12 December 2007 - 03:36 PM

Ce a fost mai usor a trecut. Am platit sala. Adica salile ca sunt vreo 5, voi pune poze cand voi ajunge la firul cu care le descarc din telefon. Spatiul e inchiriat pentru 15.12.2007 intre orele 11.00-18.00. Dupa 18.00, supravietuitorii ne vom retrage cu torte in crama ca sa bem vinul pe care nu l-am baut la intalnire. Pentru a nu contraveni regulilor PSI tortele vor fi stinse la intrare.

In ceea ce priveste locul (nu ZMare, nu locatie, ca nu vreau sa-ti dau apa la moara) este tocmai acisilea:

Sphera Building Center
Str. Sergent Nutu Ion nr.44, Sector 5, Bucuresti
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6278&-8607

Daca veniti dinspre Razoare cu masina nu puteti sa intrati pentru ca este sens interzis asa ca o sa intrati pe urmatoarea Mihail Sebastian si faceti de 2 ori stanga, se si vede pe harta un mic rond unde intoarceti.

A fost sala de 100 euro + tva adica 418.44 RON. Deci daca ne strangem 10 insi care dau 40 RON deja am platit sala. Daca ne strangem mai multi deja imi amortizez si carnatii. Vinul si muraturile sunt oricum din partea casei, adica de la machete.ro. Suma de mai sus este complet benevola si propusa la intamplare, participarea nu depinde absolut de loc de nici o contributie baneasca.

Astept restul de organizatori cu sarmale, tomobole, etc.

Daca il rugam frumos pe Pavel poate aduce si bradul ala pe care l-a adus anul trecut, nu de alta dar si el trebuie sa intre in traditie, bradul nu Pavel. Ca Pavel stim ca nu e prea inimos cand organizeaza evenimente.

Musai sa anuntati pe cati mai multi, in special dintre cei care nu prea intra pe forum, deoarece timpul e scurt.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 12 December 2007 - 04:06 PM

#57 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior

Postat 12 December 2007 - 04:03 PM

Deci fondul de tombola din partea mea, fie ca ajung sau nu, va fi prezent. De asemenea voi cotiza la plata salii. Si om mai vedea!

#58 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 12 December 2007 - 04:21 PM

Eu sigur nu pot fi prezent pe 15 :p In ceea ce priveste cotizatia puteti conta pe mine.

#59 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'

Postat 12 December 2007 - 06:21 PM

Particip si eu la celtuila cu sala! Si de la mine o lada de tuborg - 4 sticle! :p

#60 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 12 December 2007 - 07:05 PM

Particip si eu ,cu toti cei cu care o sa vin, la chirie.Si vin si cu materiale pt cadouri.

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi