WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 07 January 2008 - 01:22 AM
Referitor la dilema "licuriciului" : Cred ca e un tractoras Vikers belgian. Destul de multe capturate ,au fost utilizate cu precadere la unitatile de aviatie . Din pacate ,dupa mine , nu cred ca-l pot incadra nici macar la categoria (aprox.): "Pe cine l-ar lasa sufletul sa traga in asa ceva ?"
Aceasta postare a fost editata de dany: 07 January 2008 - 01:23 AM
Postat 07 January 2008 - 02:44 AM
Postat 07 January 2008 - 01:16 PM
Probabil ca toata lumea a observat, deja, ca in foto este unul si acelasi vehicul.
Numarul 1355 fiind comun.
Am intrebat si eu asa, intr-o doara, ce-o fi in poza. Nu ca m-ar fi interesat.
Interesul vad ca este general, raspunsurile curg girla.
- dany - daca ziceai ca este un B 52 Ausf F1 late, de primavara, vopsit in albastru
si roz-BonBon si cu roti mici de rezerva, tot aia era, dupa cum se vede.
Adica, intrebarile periculoase E interzise.
Sa crestem.
Numarul 1355 fiind comun.
Am intrebat si eu asa, intr-o doara, ce-o fi in poza. Nu ca m-ar fi interesat.
Interesul vad ca este general, raspunsurile curg girla.
- dany - daca ziceai ca este un B 52 Ausf F1 late, de primavara, vopsit in albastru
si roz-BonBon si cu roti mici de rezerva, tot aia era, dupa cum se vede.
Adica, intrebarile periculoase E interzise.
Sa crestem.
Imagini atasate
Postat 07 January 2008 - 01:19 PM
Postat 08 January 2008 - 01:36 AM
Malasorte , in foto din stanga ai o blindata olandeza foarte rara .E un Wilton-Fijenoord .Doar 3 proto. construite ;folosite putin prin coloniile lor.In fotografia ta nu cred ca sint nemti ci olandezi. D.p.d.v.t. era o ... (vezi cuvantul utilizat de DRAGOS in ultimul sau post--inainte de "teutona").In 1945 ,singurul exemplar capt .de germ . zacuia terminat ,la "umbra" Daimler-ului "batran"(DZVR 21-alta raritate ),prin "KanTzelaria" Reich-ului.---In foto din dreapta ,cred ca ai un "dummy" tanc ,ce foloseste un sasiu de VW(Kubel?)
Aceasta postare a fost editata de dany: 08 January 2008 - 02:00 AM