WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 16 December 2007 - 05:40 PM
@kinhtiger3002: http://www.cartula.ro/forum/index.php?show...&hl=Panther
aici ai sa te lamuresti
@cartula: scuze, am inteles ideea, dar sunt putine chestii care ma enerveaza mai rau decat ce scrisesem acolo.
aici ai sa te lamuresti
@cartula: scuze, am inteles ideea, dar sunt putine chestii care ma enerveaza mai rau decat ce scrisesem acolo.
Aceasta postare a fost editata de T-Marius: 16 December 2007 - 05:41 PM
Postat 16 December 2007 - 07:47 PM
Este acelas cu cel expus de tine mai sus ,dar vederea e din alt unghi.Este intradevar un J Late , se pare unul dintre cele doua capturate intacte , celalalt din cate stiu (daca nu ne-au dat rusii altele ),este cel expus la MMN(cu turela de h ?).Of..., si daca tot ajungem aici (cu parere de rau ,din lipsa "docomentelor" ,sintem siliti sa ne invartim in jurul cozii,dar nu inteleg de ce trebuie sa o facem mereu ),uite si o fotografie mai interesanta ,care se regaseste tot pe word war 2 .ro si e cunoscuta . Asta pentru cei ce vor sa reprezinte un Pz 4 rom ,dar le e tarsala sa modifice Pz 4 H sau J early (Revell) in late .
Aceasta postare a fost editata de dany: 16 December 2007 - 07:51 PM
Postat 16 December 2007 - 09:02 PM
da dany ai dreptate este acelas postat mai sus dar din alt unghi si da este un J late din cele capturate cele 2 bucati ,pozele le-am luat de pe un forum in polona parca nu imi aduc bine aminte si acolo mai era postata o poza cu un renaul35 cu tunul de 45mm distrus linga in kingtiger.......foarte frumos