WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 30 January 2008 - 10:49 AM
Apropo de tractorul asta pentru piese de artilerie........ Uite ce am gasit pe valea Vaserului, mai sus de Viseu.
Cabina pare adaugata ulterior in locul celei originale. Din pacate poza e facuta de pe celalalt mal al raului, din mocanita. Rezolutia nu e fantastica..........
[/quote]
Senila e de STZ si cabina pare de dac. Probabil ca duce oamenii la barul ala din fundal. Un fel de Cora pe plan local.
Cabina pare adaugata ulterior in locul celei originale. Din pacate poza e facuta de pe celalalt mal al raului, din mocanita. Rezolutia nu e fantastica..........
[/quote]
Senila e de STZ si cabina pare de dac. Probabil ca duce oamenii la barul ala din fundal. Un fel de Cora pe plan local.
Postat 30 January 2008 - 07:30 PM
http://modelforum.upce.cz/forum/download/f...7&mode=view. Poza este colorata dupa?
Postat 30 January 2008 - 08:21 PM
Laure , din cate imi aduc aminte ,acea foto e un cadru dintr-un filmulet colorizat . ------------------------ Ce fel de dispozitiv foloseste acest Maultier ?(Cehia?). Undeva pe la rubrica "CURIOZITATI",gasim si un sistem Drilling ,montat pe un astfel de vehicol .
Aceasta postare a fost editata de dany: 30 January 2008 - 08:26 PM
Postat 30 January 2008 - 10:33 PM