T-Marius, la 13 Jan 2008, 20:17, a spus:
Cand am zis ca nu erau negre ma refeream ca nu era negre integral (cum unora le place sa le faca de exemplu - n-am nimic impotriva). Patina este tocita.
Se vede de exemplu la tancul din prim plan, la senila care este pe partea dreapta. Desi este umbrita de individul care sta in dreptul ei, patina se poate deslusi fara probleme.
Banuiesc ca la astea te refereai cartula.
Eu cand am vazut prima oara poza, cautam urmele de rugina dintre patine. La cel din prim plan parca s-ar vedea ceva, dar cred ca este o iluzie de la foto sau vad rugina pentru ca am cautat-o prea mult.
Eu ti-as spune ca poza e umblata si modificata atat de mult incat orice informatie continuta in ea ar trebui sa fie privita cu destul de mari rezerve. Colorizarea e veche si slab facuta, si de ex. fix senila mi se pare foarte in neregula, cu ghidajele senilei de zici ca-s aluminiu (desi sunt foarte in spate, si niciodata nu se uzeaza asa uniform), in schimb roata motrice sau orice alta roata n-are nici cea mai vaga urma de uzura... Si ar mai fi multe aspecte care ma fac sa cred ca e o poza fara mare valoare daca vrei sa vorbim de culori/nuante/etc... Strict ca se vad niste Pz.III e buna, dar din pacate cam atat...
Dar deja deviem discutia...