WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 11 January 2008 - 09:06 PM
SteelMaster, la 11 Jan 2008, 19:38, a spus:
Blue-Max, foarte posibil ca foto sa fi fost facute acolo.
Nu se specifica absolut nimic.
Singurele referinte clare pe care le-am gasit si le gasesc sint cele de genul "Rumaenische Zigeuner".
Nu se specifica absolut nimic.
Singurele referinte clare pe care le-am gasit si le gasesc sint cele de genul "Rumaenische Zigeuner".
Nu, pozele in cauza n-as crede sa fi fost facute in Timisoara, ci doar arhitectonica e extrem de asemanatoare cu cladiri construite pe timpul austro-ungarilor. Cladiri care dau si azi farmec orasului.
Iar in ceea ce priveste asemanarea noastra cu Zigeuner, cum naiba sa nu aiba loc, cand saracii nostri tarani, aratau si asa !!
Scuze de indepartarea de la topic !
Postat 12 January 2008 - 09:33 AM
Perioada "panzergrau" .Foto 1 Rom. ; foto 2 -Basarabia ;foto 3 -undeva in sud (U.R.S.S.).Steel Master ,foarte fainute si inedite camo-urile de pe turisme, cel de-al doilea e chiar exceptional .Malasorte , m-ai facut fericit cu AB -ul pe sine .DRAGOS --ipresionanta fotografie ...(mi-ai deschis apetitul pt. niscai "ARCHIVES NORMANDIE 1939-45;de mult timp nu am mai "umblat"pe acolo ).Era sa uit : -T-Marius ,"da o geana"pe DOLIN HISTORY WEB (unul dintre cele mai dragi mie ,site-uri). In menu-ul din stanga , la fotoalbum (1939-1945--pentru I.S.-ul tau vezi ultimul album foto)
Aceasta postare a fost editata de dany: 12 January 2008 - 10:21 AM
Postat 12 January 2008 - 12:21 PM
enorm de multe fotografii de epoca cu milveh ww2 gasiti si aici:
http://www.ioh.pl/fo...?t=4477&start=0
http://www.ioh.pl/fo...?t=4477&start=0
Postat 12 January 2008 - 12:53 PM
O alta frumoasa si sugestiva fotografie, despre prozaicul realism al razboiului... dincolo de mituri si "legende urbane"...
Ce ramane in urma, cand nebunia se sfarseste ? Pai, ramane un imens morman de gunoi !
De aceasta data, vedem gunoiul englezesc. Un munte de "Universal Carrier", asezonat cu ceva camioane. Cel de sus, s-ar putea sa fie un "Matador"...
Ce ramane in urma, cand nebunia se sfarseste ? Pai, ramane un imens morman de gunoi !
De aceasta data, vedem gunoiul englezesc. Un munte de "Universal Carrier", asezonat cu ceva camioane. Cel de sus, s-ar putea sa fie un "Matador"...
Postat 12 January 2008 - 07:03 PM
Postat 12 January 2008 - 07:13 PM
Nu cred ca se mai poate lauda cineva ca a descoperit apa calda si gaura la macaroana.
Asa si cu acest topic. Exista, sub diverse forme, in multe alte forum-uri. De tot felul de limbi.
Multumim, mai ales eu, lui Dragos1955 ( mama ei de inspiratie !!! ) pentru pretioasa indicatie.
Ar fi fost necesara, poate, si specificatia ca mai toate foto provin, acolo si in alte parti, in primul
rind din ebay. Dar, in ebay, sint foarte rare specificatiile corecte ale foto.
Si, mai ales, cred ca sint foarte putini cei ce stau si "bat" ebay-ul.
De ce mai ales eu zic mersi ?
Pentru ca m-am gindit ca nu se merita sa pierd atita timp cu pus foto si zis macar 2-3 vorbe despre ele.
Timp pretios pentru alte activitati.
Asa ca, de maine, max 1-2 foto.
Cum se zice - "Mai rarut e mai dragut".
Matilda, dupa ce-a "papat" toti banutii in Venezuela, a ajuns in desert si-n Rusia, via Marea Britanie.
Asa si cu acest topic. Exista, sub diverse forme, in multe alte forum-uri. De tot felul de limbi.
Multumim, mai ales eu, lui Dragos1955 ( mama ei de inspiratie !!! ) pentru pretioasa indicatie.
Ar fi fost necesara, poate, si specificatia ca mai toate foto provin, acolo si in alte parti, in primul
rind din ebay. Dar, in ebay, sint foarte rare specificatiile corecte ale foto.
Si, mai ales, cred ca sint foarte putini cei ce stau si "bat" ebay-ul.
De ce mai ales eu zic mersi ?
Pentru ca m-am gindit ca nu se merita sa pierd atita timp cu pus foto si zis macar 2-3 vorbe despre ele.
Timp pretios pentru alte activitati.
Asa ca, de maine, max 1-2 foto.
Cum se zice - "Mai rarut e mai dragut".
Matilda, dupa ce-a "papat" toti banutii in Venezuela, a ajuns in desert si-n Rusia, via Marea Britanie.