WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 21 December 2007 - 11:25 PM
SteelMaster, la 21 Dec 2007, 11:14, a spus:
@malasorte : singurele elemente dupa care ti-ai putea da seama, in primul rind
de natie, sint calandrul si rotile. Daca foto ar fi mai mare, ai putea chiar sa citesti
ce scrie pe calandru.
Sau, de consultat o carticica, scoasa de Gerald Scarborough, cu multi ani in urma,
despre modelism la 1/76, unde prezinta asemenea vehicule si cum ai putea sa le
faci.
Sint vehicule britanice modificate pentru Home Defence.
de natie, sint calandrul si rotile. Daca foto ar fi mai mare, ai putea chiar sa citesti
ce scrie pe calandru.
Sau, de consultat o carticica, scoasa de Gerald Scarborough, cu multi ani in urma,
despre modelism la 1/76, unde prezinta asemenea vehicule si cum ai putea sa le
faci.
Sint vehicule britanice modificate pentru Home Defence.
Camionul seamana cu AEC Matador.
Am gasit poza camionului de care intrebam aici :
http://mailer.fsu.edu/~akirk/tanks/GreatBr...1-StevenGuy.jpg
Postat 22 December 2007 - 08:57 AM
In continuare imagini de prin albumele personale ale unor soldati din cadrul D.A.K.----------O prima parte ---------1.Matilda arzand , 2. Fiat cr42 (?) , 3. Kubel in reparatie (obs . anvelopele tip balon ), 4.Sdkfz 251 (?),5. Matilda surprinsa de focul artileriei,6. (?)
Aceasta postare a fost editata de dany: 22 December 2007 - 09:57 AM
Postat 22 December 2007 - 10:42 AM
Dany legat de ultima poza, este un Cruiser A13. Formele distincte cum ar fi galetii, sorturile aparte si acea forma a turelei spun ca este A13.
Si uite si un Cruiser A13 MkII (cel cu turela asemanatoare cu cea de crusader).
Si uite si un Cruiser A13 MkII (cel cu turela asemanatoare cu cea de crusader).
Aceasta postare a fost editata de T-Marius: 22 December 2007 - 10:50 AM
Postat 22 December 2007 - 05:57 PM
Scurta digresiune, at topic.
Urmarind ce se intimpla in acest topic, dar nu numai, urmarind ce se intimpla de zile,
luni si ani pe aceste meleaguri, ma intreb cum de, pina acum, Comitetul Olimpic Roman
nu a propus introducerea unei noi discipline : Aruncarea in Derizoriu.
Ar fi singura disciplina cu participare de masa - noi am putea furniza cel putin citeva
milioane de participanti, si unde, de asemenea, am lua absolut toate medaliile puse in joc.
Urmarind ce se intimpla in acest topic, dar nu numai, urmarind ce se intimpla de zile,
luni si ani pe aceste meleaguri, ma intreb cum de, pina acum, Comitetul Olimpic Roman
nu a propus introducerea unei noi discipline : Aruncarea in Derizoriu.
Ar fi singura disciplina cu participare de masa - noi am putea furniza cel putin citeva
milioane de participanti, si unde, de asemenea, am lua absolut toate medaliile puse in joc.