WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 28 March 2011 - 04:57 PM
Foarte interesant cel din ultima foto a lui SteelMaster . Oare ce tip o fi ? --- Si de la mine cateva autobuze , de aceast data a celei mai mari regii de transport de prin Estonia ( parca si Finlanda ) a anilor '39-'40 , daca imi aduc aminte bine .Foto fara "pac-pac", dar dragute ca atmosfera . Cel albastru inchis e un Bussing , apoi un Diamond si ultima foto Scania .
Postat 28 March 2011 - 06:15 PM
Foarte interesante foto. Din ceea ce stiu, va pot zice ca flota de autobuze germane a fost si mare si foarte diversa.
Surse demne de incredere afirma ca, in scurta vreme, imnul national se va schimba.
Se analizeaza doar 2 variante, 2 hit-uri foarte sugestive : "Am o lene de ma doare !" si "Betivan ratat !".
Timpul a confirmat starea permanenta de somnolenta ...
De-asta cred ca se impune sa ne aducem aminte, inca odata si inca odata ...
Surse demne de incredere afirma ca, in scurta vreme, imnul national se va schimba.
Se analizeaza doar 2 variante, 2 hit-uri foarte sugestive : "Am o lene de ma doare !" si "Betivan ratat !".
Timpul a confirmat starea permanenta de somnolenta ...
De-asta cred ca se impune sa ne aducem aminte, inca odata si inca odata ...
Postat 30 March 2011 - 03:56 PM
In prima foto, alaturi de V3000 se poate vedea, cred, un Morris Commersial. Mi-as fi dorit o poza mai mare spre
dreapta, cred ca am fi vazut o varianta interesanta pe acel Morris.
A 2-a ne arata ... oare ce ? Bineinteles ca un Bedford. Important aici este, insa, AEC-ul Dorchester ACV. Cum zicea
la text, s-ar putea sa fie Grecia.
dreapta, cred ca am fi vazut o varianta interesanta pe acel Morris.
A 2-a ne arata ... oare ce ? Bineinteles ca un Bedford. Important aici este, insa, AEC-ul Dorchester ACV. Cum zicea
la text, s-ar putea sa fie Grecia.