WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 02 March 2011 - 11:30 PM
Dora, K5, and so on...
Cred ca in penultima imagine e vorba de obuzierul Schneider 400 mm (Mle 15), respectiv asta :
Iar in cea cu racanii germani, posibil sa fie obuzierul de 520 mm calibru, respectiv asta :
Putin ciudata (cel putin pentru mine) ultima imagine postata; imi pare un KoenigTiger (Porsche) insa fara zimmerit.
Inedit, intr-adevar.
Cred ca in penultima imagine e vorba de obuzierul Schneider 400 mm (Mle 15), respectiv asta :
Iar in cea cu racanii germani, posibil sa fie obuzierul de 520 mm calibru, respectiv asta :
Putin ciudata (cel putin pentru mine) ultima imagine postata; imi pare un KoenigTiger (Porsche) insa fara zimmerit.
Inedit, intr-adevar.
Postat 02 March 2011 - 11:37 PM
Postat 03 March 2011 - 05:13 PM
Am postat aceasta foto doar pentru asemanarea celui din dreapta cu o personalitate, mare personalitate a istoriei noastre si care, cred eu, ar fi astazi de mare folos. Cati din cei care stau azi pe locul lui ar putea rivaliza cu el ? Probabil ca nici macar toti la un loc.
Mai mult decat o parere proprie, spusa in soapta sa nu m-auda vecinii ...
Postat 03 March 2011 - 05:42 PM
Citeaza
Nu e model, nu e diorama si nici pixelu' albastru.
Dune Buggy cu Notek ! Foarte tare.
Cine si ce stie despre aceasta "aratare" mai mult decat futurista pentru vremea ei ?
Dune Buggy cu Notek ! Foarte tare.
Cine si ce stie despre aceasta "aratare" mai mult decat futurista pentru vremea ei ?
Aceasta postare a fost editata de dany: 03 March 2011 - 05:59 PM
Postat 03 March 2011 - 06:59 PM
Postat 03 March 2011 - 10:44 PM
SteelMaster, la 3 Mar 2011, 17:13, a spus:
Am postat aceasta foto doar pentru asemanarea celui din dreapta cu o personalitate, mare personalitate a istoriei noastre si care, cred eu, ar fi astazi de mare folos. Cati din cei care stau azi pe locul lui ar putea rivaliza cu el ? Probabil ca nici macar toti la un loc.
O foto pentru tine: "impreuna cu Keitel" sau doi maresali.
Postat 03 March 2011 - 10:59 PM