AdyAero, la 6 Dec 2007, 15:34, a spus:
Nu am ce sa iti dau in schimb decat ce am la vanzari (adica o Alfa Romeo bleu metalizat si un Ford Focus alb, amandoua Hongwell 1:72 si Actros-ul 1:87). Sau daca vrei, plata cash si de banii aia iti iei ce vrei tu
Daca vrei camioane Automaxx cum sunt cele din primele 2 poze din coelctia mea (o betoniera si un camion cu busteni) sa stii ca se gasesc in Cora la 14,99 RONi. Nu cine stie ce calitate, dar sunt destul de OK pentru pretul lor.
OK... am inteles... am vazut si eu camioane de la Automaxx prin Cora... Ar trebui sa ne vedem pentru ca sa-ti dau Skodita... Face 12 lei, daca e OK si pentru tine...
kubera, la 6 Dec 2007, 15:08, a spus:
Mercedes 319L se afla in dreapta,cele doua furgonete.Metal realizata foarte bine as zice,albe cu abtibilduri de bere.
Da, asa pare... E facut de Schuco, cumva? Inteleg ca vrei sa-l dai la schimb, sau si pe bani. Cam cat vrei pe el?
AdyAero, la 6 Dec 2007, 15:34, a spus:
Nu am ce sa iti dau in schimb decat ce am la vanzari (adica o Alfa Romeo bleu metalizat si un Ford Focus alb, amandoua Hongwell 1:72 si Actros-ul 1:87). Sau daca vrei, plata cash si de banii aia iti iei ce vrei tu
Daca vrei camioane Automaxx cum sunt cele din primele 2 poze din coelctia mea (o betoniera si un camion cu busteni) sa stii ca se gasesc in Cora la 14,99 RONi. Nu cine stie ce calitate, dar sunt destul de OK pentru pretul lor.
Auzi, Ady Aero: nu ai putea sa incerci sa o convingi pe colega aia a ta sa-mi vanda mie Touareg-ul ala de la Real-X cu breloc? Eventual ii dau altul la schimb, tot aceeasi culoare. Sau 40 lei, eventual... Sau am unul din plastic, gri metalizat de la Wiking, la 1/87... Vorbeste cu ea, te rog...