Forum Machete,Modelism,Hobby: Deadly Encounter - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Deadly Encounter Vigneta 1/16

#1 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 03 December 2007 - 12:26 AM

Este un ansamblu de la Verlinden (VP miniatures) cu doua figurine si baza cu detalii.
Materialul din care sunt cionfectionate - Rasina poliuretanica. (fapt care mi-a intarit nedumerirea cu privire la preferarea metalului de catre majoritatea)
Am lucrat-o in 3 zile (cate 3-4 ore) si vreau sa va spun ca a fost curata vacanta. Ai loc destul sa faci niste ochi credibili. ba chiar am putut sa ma joc si sa-i fac englezului din spate un singur dinte vizibil.
In poze nu prea se vede dar am reusit sa-l fac si neras, cu o tenta albastruie pe maxilare si pe pometi i-am dat cu acuarela o tenta rosie care sa vorbeasca despre regimul alimentar nesanatos (chiar daca erau nobili)

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Baza e foarte interesanta si integreaza bine figurinele.

Imagine postata
Imagine postata

Am pictat cu acrilice - diverse amestecuri. Umbrele si luminile le-am realizat cu uleiuri iar accentele de culoare de pe fata le-am facut cu uleiuri, acuarele si acrilice.
Armurile le-am dat cu un argintiu foarte puternic stralucitor dupa care am venit cu umbriri din tus de desen cu acrilic translucid marabu diluate in multa apa. Pe portiunile aurii (alama) am umbrit cu Tabak marabu ceramic.

#2 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 03 December 2007 - 07:40 AM

Bravos !! Excelent !!
Fratele Alguhan "iti simte rasuflarea in ceafa" ! ;-)

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 03 December 2007 - 10:28 AM

Excelenta ideea si realizarea. Imi place foarte mult cum se vede cuta dintre sprancene, e tare. Am vazut si dintisorul, e cariat.... :sorry: :pardon:
Ma intreb cine castiga duelul, eu pariez pe englezoi.... ;-)

#4 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 03 December 2007 - 11:30 AM

Ai dat-o pe figurine neica si vad ca-ti iese. Asta e chiar excelenta si foarte expresiva. La mai multe. Mai baga si niste blindate printre ele asa de diversificare, ca sa nu ne simtim neglijati ;-)

#5 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 03 December 2007 - 11:34 AM

Wow!

Imi place mult cum ti-a iesit... ;-)

#6 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 03 December 2007 - 01:15 PM

Excelent! Sunt convins ca in realitate arata chiar periculos de bine. ;-)

Bafta!

#7 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 03 December 2007 - 02:36 PM

Salut,
Foarte frumos, imi place ca-i vie.
Dar asteptam si-o poveste sa ne mai inveselesti ;-)
Spor,
Bill

#8 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 03 December 2007 - 03:49 PM

Imi pare bine ca va place.
Povestea e ca "nobilul" William, dupa ce dimineata s-a trezit bine dispus si a luat un mic dejun frugal format din slanina ranceda de porc batran si nescopit si si-a parfumat cavitatea pestilentiala cu un vinisor cam aspru dar cu iz pregnant de stejar mancat de carii, s-a barbierit cu lama pe care i-o lasase bunica-su si care nu mai taia deja cand acesta din urma a vazut lumina intunericului din castelul din Shitfolck, si-a plesnit peste crupa ibovnica, a mai dat pe gat pentru curaj un tzoi de whyskey irlandez de contrabanda (ca erau certati cu aia) si a incalecat pe cea mai buna iapa din garaj si a plecat sa desfigureze niscai francezi de vita nobila.
Dupa o lupta de pomina s-a intalnit cu un "gentil-homme" care mirosea a levantica si-si propuse sa-l sfideze pe la spate cu miroasnele lui. Pentru ca frantuzul nu statea locului si se zbatea ca un tzipar i-a trecut prin minte ca ar fi bine sa-l anestezieze prin sectionarea carotidei......Moment in care a realizat ca asta-si bagase capul intr-o scuipatoare atat de stramta ca nu-si dadea seama cum planuia sa manance la pranz.
Avand el o inteligenta demna de un caraliu londonez actual (ma gandesc ca si acolo e proba eliminatorie inteligenta pe minus) s-a gandit sa rezolve problema cu o abordare ce tine mai mult de forta decat de potriveala tehnica.
In acest moment i-am surprins eu si am incercat sa-i dau o sansa francezului indreptandui sabia de rasina care arata cam ca o fidea fiarta. Am incercat cu apa calda (cu care ei erau cam certati ca cica ducea la holera) cu bec de 150 si pan' la urma i-am rupt sabia bietului Gilles. Am lipit-o cum am putut dar ma tem ca prea tarziu deja......Mai ales ca nu avea nici curea si se tot tragea de nadragi (in the process). Singurul avantaj al lui Gilles fata de Billy era ca asta din urma nu avea pinteni, vigneta nefiind dotata decat cu o pereche. Am zis ca macar asa sa repar greseala si sa-i dau latinului sansa sa il intepe in outze pe Inglish. Blegu' n-a inteles mesajul asa ca m-am decis sa inclin fortat balanta in favoarea baiatului cu semilune pe buci si i-am facut o pereche de pinteni cu care cred ca in drum spre casa si-a si strunit letal martzoaga.
Parca ii si aud vocea groasa injurand pe vreun drum prafuit langa iapa inerta. :pardon: ;-) :dribble: :sorry:

#9 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 03 December 2007 - 04:21 PM

Am gasit cea mai buna solutie ca favoritul meu, inglezul, sa castige.... ;-) Cel mai bine, decat sa se chinuie sa ii sectioneze glanda, ii face vant frantuluzului in parul din fata... :sorry:
Si uite asa revine si Tepes in atentie... :pardon:

#10 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 03 December 2007 - 08:00 PM

Moaaaa, i-ai tras o faţa :whistle: ..... nu, nu la ala cu scuipatoarea, la alalalt! Te ia cu rece pe sira spinarii!!! ;-) (Aoleu, am lasat jamu' deschis!)
Wurger, :sorry: :pardon: :dribble:

#11 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 03 December 2007 - 09:33 PM

:sorry: :pardon: :dribble: :whistle: :hi: :hi: :hi: Cu greu i-am gasit un cusur, imi place la cel mai inalt nivel, absolut toata vigneta este superba dar iesite din comun imi par : steagul, teaca si pumnalul francezului. Cred ca-mi schimb planul, stau numai 4-5 ore pe capul lui alguhan si imi rezerv 4-5 ore ;-) , fac aport la carduri bancare, cartele de telefon si orice giumbuslucuri sunt necesare.
P.S. Cusur = amprenta de pe casca lu' Cosma

Aceasta postare a fost editata de alexie: 03 December 2007 - 09:35 PM

#12 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 03 December 2007 - 11:52 PM

AI VAZUT-O BAI SOACRA UMANA !!!! ;-) :sorry: :pardon:

De fapt aia e semnatura mea....Fiind mai putin alfabetizat m-am gandit sa pun un police. Si unde sa-l pun ?! Iaca pe casca de miner.
Mai e o greseala dar am evitat-o din foto cat am putut. Ea poate fi insa dedusa la un moment dat.

Constructia a fost inceputa de altcineva si mainile erau deja lipite in mare masura. Ei bine ele nu s-au mai potrivit atza la locurili lor asa ca la frantuz mana stanga e prinsa de trup ciudat.

E de descalificare asta da' n-am avut ce face. :dribble: (chapeau !)

#13 Useril este offline   piratul11 

• Membru deplin
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 14-July 10

Postat 06 August 2010 - 10:43 AM

cum se cumpara de la verliden chituri sau sti pe la noi magazine cu chituri de la ei te rog raspuns

#14 Useril este offline   Hefaistos 

• Membru deplin
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 09 August 2010 - 11:27 AM

frumoasa realizare felicitari!
fata cremenalului e de mare efect!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic