acum am curaj sa mai zic shi eu unele altele... daca tot s-a deschis rubrica de auto civile :)
Asadar...povestea....
de obicei "ma joc " cu 1/72 ... acum n-am gasit alta... asa ca 1/24 a fost ok
modelul prezentat incearca sa fie o copie a modelului 1/1 pe care il am in garaj :) O sa vedeti de ce zic "incearca"
Asadar... In garaj am un VW Type 3 1500 N fabricat in 1964. Type 3 a fost modelul imediat urmator binecunoscutei "broscutze". 1500 insemna capacitatea motorului; motor care s-a upgradat dupa numai citiva ani (1967) acest fapt facind din vw 1500 o mashina deosebita.
N-ul de la sfirsit era cam ce insemana acum gradul de accesorizare.... Existau N si S ..diferentele fiind foarte vizibile.... semnalizatoare... ornamente cromate... accesorii interioare... etc...
Revenind la model (1/2 de la Maisto) si combinind upgradeurile pe care le-am facut sau intentionez sa le fac pe modelul 1/1....

ce-am facut.... mai intii vopsirea caroseriei... (aia din garaj e alba :) )

apoi.... am gasit in minigarajul din camera... pe un mercedes.. niste jante identice cu empi-urile din anii 60... cu putine modificari au devenit exact empi-urile de care vorbeam...

directia este spre cal-look (mai putine cromuri... jante custom ... masina "trintita" - garda la sol f mica) asa ca am "reglat" si puntea spate... si-am vopsit jantele negru mat

vopsirea s-a dovedit putin gresita ..asa ca am renuntat...

am mai "ratat" chederele... si bordul...
chederele .. cred c-o sa le refac... cu bordul nu prea stiu cum sa fac... ideea e ca asta mica (1/24) are volanul la locul lui... aia din garaj (1/1) ...are volanul pe dreapta....
pun 2 poze cu aia 1/1

(ce se vede in spate... broscutza verde... e tot o copie 1/24 a celei 1/1 din garaj.. :) )