Pagina 1 din 1
RG-1 pentru concurs
Postat 01 December 2007 - 12:00 AM
Daca Alexie a zis ca vrea concurs de modelism, m-am gandit sa modelesc si eu ceva.
Am ales pentru concurs varianta construita la Regin a celebrului planor Grunau Baby II. Varianta pe care am ales-o este fabricata dupa razboi avand unele modificari fata de modelul obisnuit: directia mai rotunjita,o roata adaugata langa patina de aterizare si altele. MOdelul de inmatriculare este cel din cartea dl.Antoniu si anume asta:
dar sa lasam vorba si sa trecem la cateva poze din timpul constructiei:
si inca
...
...
...cam atat. astept parerile voastre. Bafta la toata lumea care participa la concurs.
Am ales pentru concurs varianta construita la Regin a celebrului planor Grunau Baby II. Varianta pe care am ales-o este fabricata dupa razboi avand unele modificari fata de modelul obisnuit: directia mai rotunjita,o roata adaugata langa patina de aterizare si altele. MOdelul de inmatriculare este cel din cartea dl.Antoniu si anume asta:
dar sa lasam vorba si sa trecem la cateva poze din timpul constructiei:
si inca
...
...
...cam atat. astept parerile voastre. Bafta la toata lumea care participa la concurs.
Postat 01 December 2007 - 01:40 AM
intr-adevar, am folosit lemn de balsa.de microservouri nu mai poate fi vorba fiindca e prea tarziu sa le mai gasesc un loc. in schimb teoretic s-ar putea fiindca eleroanele, profundorul si directia sunt mobile, deci nu ar fii o mare problema.maine o sa-l cantaresc sa vad exact cate grame are.pe langa balsa am mai folosit furnir de stejar la bordul de atac , iar invelirea aripii am facut-o cu un fel de hartie de calc dar mai subtire pe care il folosesc arhitectii la desen.
Aceasta postare a fost editata de horia: 01 December 2007 - 01:44 AM
Postat 05 December 2007 - 01:03 PM
daca am vazut eu ca Alexie le-a tras tzeapa celor care s-au invoit de la serviciu incercand sa termine la timp machetele , si a prelungit concursul am zis sa profit si eu de timp si sa mai fac cate ceva . desi initial nu avusesem de gand sa fac emblema planorului, pana la urma cu un sablon am vopsit-o si pasta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1