Forum Machete,Modelism,Hobby: Expozitie de vara, la malul marii - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Expozitie de vara, la malul marii momentan ipotetica

Sondaj: Expozitie de vara, Mangalia iulie sau august 2008?

Ce parere ai despe acest proiect?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Proiectul este gandit ca o rasplata pentru familie, ce parere ai?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Care este problema numarul unu care odata rezolvata ar face iminenta participarea ta?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#21 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 11 January 2008 - 02:41 PM

Vezi postareadanusmaximus, la 10 Jan 2008, 22:43, a spus:

Chiar,ce mai face Dora? Alexie,pregatestete,tocmai a aparut,Bismark 1-144, tot de la Soar Art,acesta i-ti v-a fi destinat pt montaj cu toata celula C-ta si Mangalia.

DORA din nefericire zace tot in cutie din lipsa acuta de timp si mai ales ajutoare.

#22 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 04 February 2008 - 01:28 PM

Ceva - ceva am rezolvat.
Am umblat dupa sala, am vizionat o sala aflata in incinta "Cercul Militar Mangalia", am renuntat intrucat era greu accesibila (etaj 1), iar un perete de expunere alcatuit din ferestre (Efectul u.v. asupra machetelor).
Acum am gasit o sala cca 100m2 16/6 m
Imagine atasata: 04.02.2008.jpg Imagine atasata: 04.02.2008__1_.jpg Imagine atasata: 04.02.2008__2_.jpg
Imagine atasata: 04.02.2008__3_.jpg Imagine atasata: 04.02.2008__4_.jpg

la o extrema exista o scara ce face legatura cu un apendice, o salita secundara ce poate fi utilizata, in plus sunt cateva ganguri numai bune ptr. depozitare ambalaje
Imagine atasata: 04.02.2008__5_.JPG Imagine atasata: 04.02.2008__6_.jpg
Incinta este in renovare, la 9 mai are loc inaugurarea (o sa devina o "Simeza" a Mangaliei, galerie de arta),
atuul cel mare il reprezinta faptul ca este situata ultracentral, in dreapta marea, in stanga fosta casa de cultura (mozaicul reprezinta momentul in care "Superman" este introdus in nava, cu putin timp inainte de distrugerea lu' Krypton :) .
Imagine atasata: 04.02.2008__7_.jpg sediul: cele trei ferestre cu jaluzele "ou de ratza" si usa de acces Imagine atasata: 04.02.2008__8_.jpg

In urma unor discutii preliminare am stabilit ca perioada 21 iulie- 8 august, din 10 august incepe Targul de carte, festivalul Callatis etc. si au sa fie presiuni mari....ramane sa mai discut si cand mai "cuceresc o reduta" va anunt.
Doar atat... :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de alexie: 04 February 2008 - 01:30 PM

#23 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12670
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 04 February 2008 - 06:24 PM

Pina aici e bine! :rolleyes:

#24 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Grup: Members