Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Caesar Partisans convertiti in soldati Nemti (img) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Caesar Partisans convertiti in soldati Nemti (img)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 22 November 2007 - 08:04 PM

Ieri a trebuit sa plec pentru cateva zile si nu am avut timp sa termin ceea ce doresc de mult sa postez. Asa ca am postat aceste figurine de la Caesar din setul set on WWII Underground Resistance (Partisans) pe care i-am convertit in soldati germani.
Doi sunt din Waffen SS (cei cu jachete de piele si pantaloni de camuflaj), doi sunt din Wehrmacht (cei in camasi) si unul (cu capul gol si in jacheta de piele) poate fi din amandoua ptr. ca nu i-am pictat pletite la jacheta.
Converiile au fost facile, am inlocuit cateva capete care purtau sepci civile cu capete Preiser si un cap de la Caesar din setul Germans Infantry with Winter Gear.
De asemenea, le-am adaugat cartusiere de MP40 tot de la Preiser iar gentile civile le-am inlocuit cu masti de gazee, bineinteles, tot Preiser. Am folosit suepglue gel care a dat rezultate multumitoare intre plasticul tare si cel moale.
I-am urmat si sfatul lui Wurger de a pune si un element de referinta a dimensiunii, si am folosit o moneda de 2 uro centi. Am cautat prin casa una de 5 centi, dar ma grabeam foarte tare ...
Sper sa va placa conversiile acestea si orice sugestie este binevenita.

Cristian Florescu

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

--------------------------------------------------------------------------------
Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi