Magazin de modelism in Iasi Primul magazin de modelism din Iasi
Postat 06 February 2008 - 10:51 PM
Mai aveau acum 2 zile cateva avioane la 1/72, figurine si ceva blindate Zvezda. Preturile erau exact ca pe parcmodels.ro.
Oricum, e altceva sa tii cutiile in mana. Am intrat sa iau niste lipici (nu aveau) si am iesit cu o cutie Zvezda pe care am dosit-o rapid acasa.
Postat 08 February 2009 - 07:59 PM
SomE, la 1 Feb 2009, 15:33, a spus:
Daca nu maine am un drum prin podu ros , si o sa trec eu pe acolo
"Buna ziua,
Programul nostru este:
luni-vineri: 13 - 20;
sambata: 10 - 15;
duminica inchis.
Acesta e programul primit pe mail.
Aceasta postare a fost editata de ady_cojocar: 08 February 2009 - 07:59 PM
Postat 13 February 2009 - 03:10 PM
Postat 19 February 2009 - 03:08 PM
Ochisem in toamna in magazin o macheta de Su 27 UB la 1/48 da mi-ati luat-o careva inainte !
Postat 21 February 2009 - 12:07 AM
Intradevar au o gama destul de diversificata de machete, dar majoritatea sunt la scara mica, la scara mare fiind un elicopter( de la Zvezda ), 2 bombardiere( unul Roden si unul Zvezda) si o corabie.
Am fost incantat in schimb de gama de vopseluri pe care o au(ce-i drept au mai multe emailuri decat acrilice)! In schimb nu am vazut sa aiba chit, glaspapir, hartie mascatoare sau pensule...
Postat 14 March 2009 - 11:55 AM
cat despre vopsele, domnul de la magazin mi-a spus ca acrilice nu crede ca o sa mai primeasca, avand in vedere ca s-au scumpit si ca nu renteaza(cel putin asa mi-a spus ca i-a spus d-nul Pavel, de la Parcmodels, care asigura si aprovizionarea magazinului)....
pentru interesati, ultima oara cand am fost, avea o gramada de machete mastercraft (din care mi-am luat si eu un su 22), ceva Amodel si cateva nave, dintre care 2 trireme, una romana si una cartagineza, de la zvezda...triera greaca am luat-o eu...:D
la un moment dat avea si o macheta de lemn, a unui vapor...foarte interesanta, insa alte detali nu mai am pentru ca nu ma intereseaza subiectul...
cat despre figurine, sunt "la greu", zvezda 1/72 dar si la scara mai mare
machete de blindate erau destule, la diferite scari...
in alta ordine de idei, in iasi mai sunt 2 magazine care comercializeaza machete (din cate stiu eu): la hala cantrala, intre parter si et 1, la "standul" cu plusuri si metalice burago..acolo au doar italeri 1/72 si 1/48 parca, insa preturile....cam mari, parerea mea...
machete, tot italeri, gasiti si in iulius mall, in kids land, parca asa se cheama, dar si acolo preturile sunt cam piperate, ca, deh, e mall...
Postat 14 March 2009 - 12:54 PM
Postat 14 March 2009 - 01:34 PM
cand am fost in carrefour, acum vro 2 luni, multe din cutiile cu machete erau desfacute, ca, deh, "romanii nu se poate abtine"
Postat 17 September 2013 - 01:05 AM
Din ce spui ca ai lucrat pana acum te-ar interesa un magazin care vinde materiale pentru nave din lemn......nu mai exista asa ceva la ora actuala, dar sunt destule magazine care vand kit-uri din plastic si cele aferente plasticului. Tot din Iasi e si firma Parc Models, dar e magazin online si din cand in cand mai aduce ceva kit-uri de nave din lemn. Iesenii au si un site cu forum, forum care la capitolul marina dar mai ales nave lemn stau destul de bine.
Toate cele bune !