Caut blueprint-uri de Dac
Postat 11 January 2008 - 05:59 PM
@DragosP: in curand (adica vreo 3-4 luni ) vei avea si planurile de DAC. Atasez mai jos si o schita preliminara pentru documentare pe teren. Varianta finala, cand o da firul ierbii... Daca aveti sugestii, sunt aici.
Multumiri inca o data lui Razeer pentru amabilitatea de a oferi schitele si tabelele cu principalele dimensiuni.
Multumiri inca o data lui Razeer pentru amabilitatea de a oferi schitele si tabelele cu principalele dimensiuni.
Postat 11 January 2008 - 07:17 PM
Vernier, la 11 Jan 2008, 17:59, a spus:
@DragosP: in curand (adica vreo 3-4 luni ) vei avea si planurile de DAC. Atasez mai jos si o schita preliminara pentru documentare pe teren. Varianta finala, cand o da firul ierbii... Daca aveti sugestii, sunt aici.
frumos desenul dar cred ca ar fii corect cu partea din fata perpendiculara pe sol nu oblic cu e la tine. parca asa stiu eu.
Postat 12 January 2008 - 12:52 AM
horia, la 11 Jan 2008, 19:17, a spus:
frumos desenul dar cred ca ar fii corect cu partea din fata perpendiculara pe sol nu oblic cu e la tine. parca asa stiu eu.
E oblic, vezi ca mai pe la inceputul topicului sunt schitele postate de Razeer, dar se vede si in poze. Oricum, desenul nu e definitiv, e doar o ciorna pe care sa'mi notez masuratorile de detaliu. Ca exemplu, atasez aici niste vederi facute de la zero, ARO 244 si Skoda H 6ST6-T (ca sa ma dau mare, nu de altceva ), fotografiate, schitate, masurate si redesenate. Daca vor apare doritori, o sa fac intr'o zi cand n'o sa'mi fie lene un tutorial despre desenarea planurilor de vehicule, pentru ca la avioane si nave nu ma pricep.
@Razeer: Daca o sa am de unde sa masor o usa de "Dracula", o sa scot si versiunea aia. Poate am noroc si gasesc unul parcat prin Muzeul Aviatiei din Pipera...
Postat 23 January 2008 - 02:57 PM
IFOR vine de la Implementation Force, o forta multinationala sub conducere NATO care a fost desfasurata in Bosnia si Hertegovina in 1996. KFOR vine de la Kosovo Force, o alta forta multinationala condusa de NATO care se afla acolo din 1999 ca sa mentina ordinea si securitatea in provincie. Romania a participat la amandoua. In Kosovo au fost initial desfasurate efective destul de mari si multa technica militara, inclusiv MBT-uri, de aceea se gasesc numeroase inmatriculari KFOR in decaluri...
Postat 27 January 2008 - 01:42 PM
Razeer, la 26 Jan 2008, 19:24, a spus:
SFOR - stabilization force, tot in Bosnia , a urmat dupa IFOR
A fost o chestie a la "cascadorii rasului" IFOR si SFOR erau de fapt reprezentate de aceiasi militari si tehnica din dotare, transformarea IFOR in SFOR a costat ceva deoarece au trebui revopsite vehiculele, mai exact I in S , ecusoanele de pe uniforme etc.
Postat 05 February 2008 - 11:00 PM
Postat 06 February 2008 - 10:09 PM