Caut blueprint-uri de Dac
Postat 11 December 2007 - 02:53 PM
Razeer, la 11 Dec 2007, 13:05, a spus:
sper sa fie de folos , stiu ca poate ti-ai fi dorit color....oricum vreau sa vad si eu poze cand il faci:) cum il colorezi?
Nu , chiar nu imi doream color, sunt bune asa cum sunt. Cat despre construit o sa mai asptepte putin pantru ca am inceput un Me-109 ( de la Betexa) si nu imi place sa incepmai multe lucruri deoadata si sa nu termin nici unul. Oricum daca va vi in varianta LAROM voi "imprumuta" diverse parti de la GRAD-ul din imagine, rotile vor vi fie de la GRAD fie de la BRDM dar cu jentile modificate si tot asa. Cat despre culoare inca nu m-am hotarat.
Postat 11 December 2007 - 11:07 PM
Postat 12 December 2007 - 11:57 AM
Salut Razeer!
In schemele de DAC postate de tine cotele apar indexate pe litere (ex. L1 - ampatament, L5 - consola fata, L6 - consola spate). In pliantele de unde le'ai luat nu exista si corespondentul in mm/cm al cotelor indicate pe desen? Oricum, daca nu sunt nu ma mira, e ceva "national" :)
In schemele de DAC postate de tine cotele apar indexate pe litere (ex. L1 - ampatament, L5 - consola fata, L6 - consola spate). In pliantele de unde le'ai luat nu exista si corespondentul in mm/cm al cotelor indicate pe desen? Oricum, daca nu sunt nu ma mira, e ceva "national" :)
Postat 12 December 2007 - 04:00 PM
Razeer, la 12 Dec 2007, 15:27, a spus:
pai ala nu e LAROMUL e APR-40 adika varianta cu proiectile Grad.....Le mai are si acuma doar ca se schimba tevile...
Aha , deci e totusi o diferenta. Ca sa fac un APR-40 n-ar fi prea greu ca as avea deja proiectilele de GRAD, pentru un LAROM trebuie sa le modific. Hmmmm.........
Postat 12 December 2007 - 07:29 PM
cred ca merg niste tuburi de pix...eu in ultima vreme tot sterpelesc pixuri cu forme,,ciudate,, ca sa fac rachete de croaziera , UAV etc , tin minte ca acum cativa ani cand pixurile erau rare toata lumea pleca cu ele cand le dadeam sa semneze :)
vorbind de planuri mea culpa ,trebuia sa scanez toata foaia , scuze acuma nu stiu daca vii sambata ti le pot aduce direct sau daca vrei incerc sa le scanez maine
vorbind de planuri mea culpa ,trebuia sa scanez toata foaia , scuze acuma nu stiu daca vii sambata ti le pot aduce direct sau daca vrei incerc sa le scanez maine