Pagina 1 din 1
GALEON SPANIOL sf sec XVI cum se cheama galeonul din imagine? are o forma frumoasa
Postat 19 November 2007 - 04:51 PM
stii care-i treaba?
daca tu nu stii ca astea sunt "galioane" atunci e cam greu sa poti face unul.
e ca si cum ai vrea sa urci pe Everest , dar tu nu ai fost inca prin Bucegi.
constructia unei astfel de nave e examenul de maturiate ptr. un modelist...adica e greu sa construiesti direct corabii...fara sa stii mai nimic despre modelism.
constructia unei astfel de nave e examenul de maturiate ptr. un modelist...adica e greu sa construiesti direct corabii...fara sa stii mai nimic despre modelism.
Postat 21 December 2007 - 09:41 AM
Band1T, la 19 Nov 2007, 16:51, a spus:
stii care-i treaba?
lool...daca nici eu nu stiu nimic despre modelism inseamna ca acest hobby e pe cale sa se inventeze...sunt absolut sigur ca as putea realiza asa ceva...si am sa v-o demonstrez pentru ca am aflat numele "galionului" - 'San Mateo' ..chiar daca ne este vorba de aceeasi nava cel putin corespunde perioadei de constructie si aspectului...nu peste mult timp am sa postez imagini cu nava mea fantoma ce momentan este in constructie ( realizata 75% )...va salut
Postat 21 December 2007 - 09:43 AM
victordegalati, la 19 Nov 2007, 23:55, a spus:
aproape de domeniu gasim
Mayflower
Goldenhint
Revenge
pe aici pe site sint destule informatii despre ele,la fel si pe rhc unde ai pus aceeasi intrebare,tot acolo ai sa gasesti la linkuri utile tot ce iti doresti,pentru mai multe informatii vorbim pe pm
Mayflower
Goldenhint
Revenge
pe aici pe site sint destule informatii despre ele,la fel si pe rhc unde ai pus aceeasi intrebare,tot acolo ai sa gasesti la linkuri utile tot ce iti doresti,pentru mai multe informatii vorbim pe pm
apreciez faputl ca ai incercat sa ma ajuti dar cunosc toate aceste 3 nave si nu prea se apropie de probabilul 'San Mateo'...parerea mea...merci
Postat 21 December 2007 - 09:59 AM
cristinel, la 21 Dec 2007, 09:41, a spus:
...daca nici eu nu stiu nimic despre modelism inseamna ca acest hobby e pe cale sa se inventeze...sunt absolut sigur ca as putea realiza asa ceva...si am sa v-o demonstrez pentru ca am aflat numele "galionului" - 'San Mateo' ..chiar daca ne este vorba de aceeasi nava cel putin corespunde perioadei de constructie si aspectului...nu peste mult timp am sa postez imagini cu nava mea fantoma ce momentan este in constructie ( realizata 75% )...va salut
Uau! Asteptam cu interes.
Bafta!
Postat 21 December 2007 - 10:05 PM
cristinel, la 21 Dec 2007, 05:43, a spus:
victordegalati, la 19 Nov 2007, 23:55, a spus:
aproape de domeniu gasim
Mayflower
Goldenhint
Revenge
Mayflower
Goldenhint
Revenge
apreciez faputl ca ai incercat sa ma ajuti dar cunosc toate aceste 3 nave si nu prea se apropie de probabilul 'San Mateo'...parerea mea...merci
iti trimisesem un mesaj pe pm acu hat timp in urma,nu l-ai bagat in seama,asta este
din nefericire pentru tine cred ca am planurile,si cam atit
_cu ce mina dai cu aia primesti_
Arata acest topic
Pagina 1 din 1