PaperModel.ro Machete din carton
Postat 02 February 2008 - 01:41 AM
Oferta noastra s-a imbogatit cu produse de la Orlik si de la Shipyard.
Am inceput traducerea in limba romana a instructiunilor de asamblare pentru modelele oferite.
De la Shipyard avem corabii de o calitate deosebita, planuri si kit-uri complete decupate laser.
Am inceput traducerea in limba romana a instructiunilor de asamblare pentru modelele oferite.
De la Shipyard avem corabii de o calitate deosebita, planuri si kit-uri complete decupate laser.
Postat 02 February 2008 - 08:14 PM
Incercam sa satisfacem cererile voastre din cele mai variate domenii.
In acest sens in curand vom avea modele de la PGS models.
Echipa PaperModel.ro
www.papermodel.ro
In acest sens in curand vom avea modele de la PGS models.
Echipa PaperModel.ro
www.papermodel.ro
Postat 11 April 2008 - 09:19 PM
[center]Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte[/center]
[center]Reducere de 10% -la multe modele, din toate categoriile.[/center]
[center]Reducere de 10% -la multe modele, din toate categoriile.[/center]
Postat 15 May 2008 - 11:14 AM
cartula, la 15 May 2008, 08:53, a spus:
Si ce stie in plus cel Tamiya fata de cel OLFA? Pretul intr-adevar e bun.
Chestie de semantica. Evident ca nu stie nimic in plus. Doar ca pretul e acelasi, deci cind aud un pret foarte bun ma gindesc la ceva mult mai ieftin decit ce gasesc pe piata, nu? Nicidecum acelasi pret. Ca si cum as zice ca cel de la Tamiya e cu mult mai mare decit cel de la Olfa (adica cu vreo 2 cm).
Postat 15 May 2008 - 11:26 AM
marhaba, la 15 May 2008, 12:14, a spus:
Chestie de semantica. Evident ca nu stie nimic in plus. Doar ca pretul e acelasi, deci cind aud un pret foarte bun ma gindesc la ceva mult mai ieftin decit ce gasesc pe piata, nu? Nicidecum acelasi pret. Ca si cum as zice ca cel de la Tamiya e cu mult mai mare decit cel de la Olfa (adica cu vreo 2 cm).
Pai si semantica asta are diverse fatete. 5 lei din 55 inseamna de exemplu cam cu 10% mai ieftin. Discutand la nivel semantic, pentru mine 10% mai ieftin inseamna un pret foarte bun. O alta fateta a semanticii imi spune ca daca ai local, in tara, acelasi(sau sub) pret cu cel mai mic de afara, poate ai motive sa spui ca ai un pret foarte bun, nu?
Inteleg interventiile de genul asta cand se sare calul, si au fost destule cazuri. Dar hai sa nu exageram...
Postat 15 May 2008 - 12:17 PM
Mai luati in vedere si urmatorele:
- TAMIYA - printre lideri in productia de MACHETE
- OLFA - printre lideri in productia de SCULE DE TAIAT
Care credeti ca acorda mai multa atentie fabricarii unui "cutting mat" cu sigla firmei ?
- TAMIYA - Japonia
- OLFA - Japonia
Oare nu cumva colaboreaza ? (a se citi: unu' fabrica si doar schimba imprimarea. Care o fi acela? )
imm ? .......ce ziceti?
- TAMIYA - printre lideri in productia de MACHETE
- OLFA - printre lideri in productia de SCULE DE TAIAT
Care credeti ca acorda mai multa atentie fabricarii unui "cutting mat" cu sigla firmei ?
- TAMIYA - Japonia
- OLFA - Japonia
Oare nu cumva colaboreaza ? (a se citi: unu' fabrica si doar schimba imprimarea. Care o fi acela? )
imm ? .......ce ziceti?
Postat 15 May 2008 - 12:21 PM
AdiP, la 15 May 2008, 12:11, a spus:
[...]cam ce dimensiuni au chestiile astea ?
Suport pentru tăiat
cod: CMA3 49.40LEI
caracteristici
- suport pentru tăiat " autovindecabil "
- dimensiuni: 43cm X 30cm x 2 mm
- format A3
- ambele părţi ale suportului pot fi folosite, pe o parte gradaţia în cm iar pe celaltă parte gradaţia în inch uşurează procesele de tăiere.
- sunt reprezentate şi unghiurile cele mai frecvent utilizate.
- ajută la tăieri punctuale.
- folosind aceste suporturi de tăiat veţi prelungi timpul util al cuţitelor.
- a fost proiectat pentru a fi folosit cu cuttere standard, cuttere rotative şi cuttere pentru lucrări de artă sau hobby.