Luna noiembrie unde "ne" vedem
Postat 12 November 2007 - 12:30 PM
Este prima data cand am un raspuns ferm de la sotie: sambata atelierul e liber. Daca nu exista alta propunere si alta posibilitate, daca promiteti sa nu cumparati nimic din magazin, intalnirea se poate tine la capatul lumii, adica la locul cunoscut drept sediul machete.ro, in Sos. Pantelimon, nr. 93, intrarea prin magazinul Ultra Pro.
Daca voi face botezul sambata aceasta probabil eu voi lipsi. Daca voi gasi un responsabil de incredere intalnirea va dura pana la 18.00 cand se inchide farmacia. Daca nu voi gasi va dura pana la 13.30 cand se inchide magazinul de calculatoare.
Cum luna aceasta nu e nici un eveniment important pentru breasla noastra nu conteaza unde se tine intalnirea, trebuie doar sa se tina undeva. Daca propuneti alt loc de intalnire este foarte bine, scap de organizare si mutat mobile.
Daca voi face botezul sambata aceasta probabil eu voi lipsi. Daca voi gasi un responsabil de incredere intalnirea va dura pana la 18.00 cand se inchide farmacia. Daca nu voi gasi va dura pana la 13.30 cand se inchide magazinul de calculatoare.
Cum luna aceasta nu e nici un eveniment important pentru breasla noastra nu conteaza unde se tine intalnirea, trebuie doar sa se tina undeva. Daca propuneti alt loc de intalnire este foarte bine, scap de organizare si mutat mobile.
Postat 12 November 2007 - 03:10 PM
Vroiam sa zic: "cum sambata aceasta nu e nici un eveniment important".
Daca exista amatori nu e nici o problema sa aduc compresorul.
In rest ca tema de discutii propun: : "Ce probleme am ca sa nu merg la Alba si cum le voi rezolva ?" unde vom gasi cele mai nastrusnice motive ca sa nu mergem
si "Nu pot sa merg ca am botez dar voi trimite machetele daca se gaseste cineva sa mearga!" unde vom astepta sa se ofere cineva sa le duca.
Daca exista amatori nu e nici o problema sa aduc compresorul.
In rest ca tema de discutii propun: : "Ce probleme am ca sa nu merg la Alba si cum le voi rezolva ?" unde vom gasi cele mai nastrusnice motive ca sa nu mergem
si "Nu pot sa merg ca am botez dar voi trimite machetele daca se gaseste cineva sa mearga!" unde vom astepta sa se ofere cineva sa le duca.
Z-mare, la 12 Nov 2007, 13:11, a spus:
Mie imi convine. Cit despre Cum luna aceasta nu e nici un eveniment important eu zic ca ar cam fi!
Ca tema, daca se poate, as relua propunerea de luna trecuta: vopsit pentru cei fara aerograf, normal, cu "pielea" clientului!
Ca tema, daca se poate, as relua propunerea de luna trecuta: vopsit pentru cei fara aerograf, normal, cu "pielea" clientului!
Postat 14 November 2007 - 04:03 PM
goposaurus, la 13 Nov 2007, 17:24, a spus:
De data asta chiar am sa vin si am sa stau mult-mult!
Cred ca o sa iei plasa de data asta pentru ca deja e miercuri si sotia nu a vorbit nimic de botez (desi ea rezolva totul in 2 zile de obicei, doar cand vrea) asa ca exista o probabilitate de 90% sa vin deci chiar se va sta mult mai ales ca intentionez sa dau de baut cu ocazia nasterii/botezului iminet/ implinirii a 2 ani a celui mijlociu. Deci vei sta mult si vei veni fara masina.
wurger a spus:
shiftyninja.gif Au imbatranit degeaba inseamna........
Ninjaaaaaa.... Scuze dar nu m-am putut abtine, imi place faza asta cu ninja de cand ai introdus-o si e pacat sa nu te tii de ea.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 14 November 2007 - 04:10 PM
Postat 17 November 2007 - 09:01 PM
Compresor: -carat degeaba
Olaf a adus vopsea:
A inceput vopsirea (cu rosu):
S-a mai discutat una alta:
S-su facut exercitii de vopsire individuale......:
..........si in grup:
A fost o atmosfera constructiva si captivanta:
Spre sfarsit am ramas un grup mai restrans:
Nimeni nu era........ iar Olaf a incercat sa ne corupa la el acasa.
Nu i-a mers, stiam ca vrea sa ne doboare:
Oricum, noi i-am zis ...........
....... iar pentru , si pentru el............
Vin (de la a veni) si poze ceva mai tarziu sa le "pilesc" putin.
(bai ce cuvinte imi vin, si n-am baut nimic pentru ca eram cu fierul)
Uite doua, asa de inceput:
Late edit--> Gata si restul de poze, iata-le:
Olaf a adus vopsea:
A inceput vopsirea (cu rosu):
S-a mai discutat una alta:
S-su facut exercitii de vopsire individuale......:
..........si in grup:
A fost o atmosfera constructiva si captivanta:
Spre sfarsit am ramas un grup mai restrans:
Nimeni nu era........ iar Olaf a incercat sa ne corupa la el acasa.
Nu i-a mers, stiam ca vrea sa ne doboare:
Oricum, noi i-am zis ...........
....... iar pentru , si pentru el............
Vin (de la a veni) si poze ceva mai tarziu sa le "pilesc" putin.
(bai ce cuvinte imi vin, si n-am baut nimic pentru ca eram cu fierul)
Uite doua, asa de inceput:
Late edit--> Gata si restul de poze, iata-le:
Aceasta postare a fost editata de alaur: 17 November 2007 - 09:03 PM